Loading

AVN 2020: Legjobb új tehetség (nem USA)

2020.01.02.Curt

Ugyebár kiveséztük az amerikai feltörekvő csajokat, most pedig nézzük meg az európai, illetve “nem amerikai” listát is, amin csak 10 csajszi szerepel, pedig innen tudnék mondani egyből vagy húszat is. És nagyon csalódott vagyok, hogy most sem voltak bátrak és nyúltak bele bátrabban az európai és főleg a kelet-európai kínálatba, pedig olyan csajokat fedeztek fel idén akár csak a cseheknél, akik az összes itteni lenti csajt lepipálnák.

Ginebra Bellucci
Angel Emily
Gabi Gold
Angelika Grays
Megan Inky
Nelly Kent
Jia Lissa
Lena Reif
Mary Rock
Liya Silver

1.Ginebra Belucci

A kis spanyol tininek igazán a 2018 volt aktív éve, de akkor aztán odabaszott és bármit bevállalt. A Legalnál élete legkeményebb jeleneteit hozta, aztán ment finomabb és lágyabb vizekre. Rohadt jó csaj egyébként tőle nem sajnálom a jelölést; nézzétek:

2. Angel Emily

Angel Emily neve nekem leginkább arról emlékezetes, hogy a barátja Mike Angelo, aki ugyancsak pornós és volt egy legendás jelenetük, ahová “behozta” mint barátnőt és kúrták meg a haverokkal. Ez rohadtul életszerű volt, semmi megjátszás és kamu reality mint amerikában. Egyébként elég aktív a csaj, nézzétek csak meg a profilját, minden, de tényleg minden jelenetében vállal anált. Volt persze sok jelenete Mike Angelo-val, Tushy cucca és izzadt négeres gangbangje is. Ezt bírom az európai csajokban, van, hogy egy DP az élete első pornó jelenete. Vagy egy 5 emberes gruppen pld.

3. Gabi Gold

A németek nem igazán a pornós csajaikról híresek, de van egy szőke csajszi közöttük, akit meg fogtok jegyezni és nem a jelenetei miatt, hanem azért meg kopaszra túratta a sérót.

4. Angelika Grays

Kicsit rá kellett keresnem az ukrán csajszira, de aztán beugrott ki is ő. Rocconál láttam az egyik castingjában. Jól megadta neki ami jár szokás szerint. Szerepelt még egy két helyen a csodás tekintetű szőke punci.

5. Megan Inky

A 35 éves román kivarrt csajszi méltó a kinézetéhez, ugyanis 25 eddig megjelent jelenetében szinte mindvégig Anal Facial DP DAP Squirt Bald CumSwap A2M TP és hasonló rövidítéseket lehet látni. Nem szarozik; bevállalja a dolgot. Elég megosztó a kinézete, vagy imádni lehet, vagy kiráz tőle a hideg. Szerintem többeknek inkább az utóbbi …

6. Nelly Kent

Még egy román bevállalós csajszi, aki állandóan seggbe baszatja magát. Elég aktív volt 2018-ban a Legalnál, volt egy klassz lábfétis jelenete és ott ment neki minden, a dupla análtól elkezdve, a fenék öklözésen át, a pisiig. Szóval bevállalja a dolgokat, kérdés, hogy ez kell e ahhoz, hogy sikeres legyen mondjuk egy ilyen listában?

7. Jia Lissa

A kis vörös orosz tini pont az ellentéte az előző csajoknak, de szerepelt a nagy amcsi stúdióknál, szóval felfedezett lett … Leginkább a Vixenen foglalkoztatták. Cuki, szerény, szexi és még vörös is.

8. Lena Rief

A kis Lena is végigjárta a kötelező utakat, mire eljutott a Tushy tengerparti jelenetébe. Volt előtte Rocconál Castingon, de a makifejű Woodman is megdugta szegényt.

9.Mary Rock

Ismét egy orosz tini, aki még azért elég kezdő, a többi tapasztalt csajhoz képest. Én látnék benne fantáziát, ha nem pályázna el ő is Amerikába, de úgy látom ez lesz az ő sorsa is.

10. Liya Silver

És persze még egy ruszki csajszi, akit a Tushy-n ismerhetnek az amerikai tinik, akik a fater pénzéből fizetnek elő a Tushy-ra. Ahol egyébként első anál jelenetét csinálta tavaly. Egyébként ha szépség alapján kell választani akkor utcahosszal nyer, brutál szép eredeti mellekkel és szende tekintettel rendelkezik, és bevállalja az anált is persze. Nagy éve lesz a 2020-as szerintem, főleg ha átruccan a Legalhoz is egy kis pénzért. Szuper csaj és esélyes is a nyerésre, nekem kicsit megjátszós a jeleneteiben, de meg kell hagyni hogy a mellei valami brutálisak, főleg azzal a klassz tetoválással ott alatta.

Ti kit választanátok ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AVN 2020: Legjobb új tehetség (nem USA)