Loading

Tudtátok, hogy nem csak lányoknak van fuck-machine, hanem nekünk is? Ismerjétek meg a „Handy”-t a faszverő automatát.

2024.07.09.Curt

A legolcsóbb magyar boltban cirka hatvanezerért már a tiétek is lehet egy ilyen cucc. Én nagyon, de nagyon idegenkedek mindenféle segédeszköztől és ahogy öregszem lehet hogy egyre jobban bánom. Azt nem, hogy a vibrátoroktól a hideg is kiráz, és még pornóban sem tudom megnézni, de komolyan mondom, hogy egy ilyet kipróbálnék !

Persze lehet azonnal mondani, hogy kell a fasznak, mikor ott van a csajom, meg ha más nem akkor Ms. Kézi. De gondoljatok bele, hogy azért nem lehet az rossz, mikor rajtad kívülálló okok miatt hagyjha abba a faszverést egy cucc és kicsinál. Tudom, tudom el kell vonatkoztati mert nincs ott előtted egy meztelen csaj szép mellekkel, aki éppen a pucér talpain ül az ágyban, és dumál, hogy „de szép faszod van édes”.

Itt van egy csaj a weboldalukról aki bemutatja hogyan is működik a cucc:

Szerintem elég brutál lehet a cucc, arról nem találtam infót, hogy a verés üteme egy meghatározott program, vagy totál véletlenszerű. Remélem hogy az előbbi, mert az elég jól hangzik.

Itt a cég weboldala egyébként, ahol azt írják, hogy már 100.000-t eladtak a cuccból.

Van egyébként pornó jelenet, ahol használják is, nna hát az ultra gagyi lett. Ezt pont akkor kell felhúzni, amikor nincs előtted egy ilyen nő pucéran:

Megnéztem egy pár videót és a lényeg itt szerintem az, hogy az eszköz kurvára mozdulatlan legyen és ne neked kelljen tartani, ennek a srácnak eléggé jól sikerül is, a szex doll nekem már azért túlzás.

A leges legjobban ebben a videóban lévő srác jött rá hogyan kell ezt csinálni, próbáljatok eltekinteni ettól, hogy nőnek van öltözve, 2024 van mindenkinek van valami fétise, a tartalom a lényeg, és az hogy egy csaj vezérli a cuccot ha jól értem.

Van olyan, hogy 5 napon keresztül tartja vissza 215-ször megállítva a gépet és ez lesz a végeredmény. Most belegondoltam, hogy valaha volt-e olyan, hogy én 5 napon keresztül nem csináltam volna – kizárt dolog 14 éves korom óta.

Egyébként ők is árulnak ilyen „handsfree” satut, de ez a Stanley sárga masszívabbnak tűnik. Szóval ez azért nem lehet olyan rossz így egy órát eltöltve ennek a szemlézésével azt mondom. Én kipróbálnám. Persze harisnyatartó és melltartó nélkül. Ami viszont faszság benne és a hideg is kiráz tőle az, hogy van olyan cserélhető szilikon tok, aminek zárt a vége ? Miért ?? Had’ fröcsögjön, aminek kell, milyen kellemetlen már, ha ott van egy zárt tok a végén ?

3 People voted this article. 2 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Tudtátok, hogy nem csak lányoknak van fuck-machine, hanem nekünk is? Ismerjétek meg a „Handy”-t a faszverő automatát.