Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore

Hatalmasat élvez ez a csaj, mikozben olyan vadul nyalják a kinyomott fenéklyukát mint az őrült. (videóval)

2024.07.02.Curt

De nem csak emiatt lett jó jelenet a kis perverz picsa Brianna Arson és barinője Summer Vixen (aki még csak 19, de kinéz vagy negyvennek) közös analonly.com jelenete. Ezt fogjuk kielemezeni mostani kritikánkban.

Lassan egy hónapos már a szett, de még csak msot jutok ide, hogy kielemezzem, már akkor letöltöttem és várt a „kritikát róla” mappámban nyugodtan. 4 kemény perc elég is a bemutatkozásra, itt nincs fenéklyuk nyalás, vagy éppen sétálógépen meztelen picsával séta, már az ötödik percben Mike boy kemény faszát szopják a lányok.

Persze, hogy a barna hajú csaj lesz az análisan baszható a félvér pedig a seggből szájba és kitágult fenéklyuk nyalója. Mélytorkoztatják magukat rendesen, köpik a nyálukat a faszra. Aztán jön az a póz, amiről általában egy nagyobb társaságban szoktam magyarázni, mikor már emelkedettebb hangulatban vagyok, hogy tudniillik én ezt szeretném megcsinálni két lánnyal. Az egyiket kúrom seggbe a másik meg szopja a faszt és nyalja a széthúzott fenéklyukat 🙂

Pontosan ezt csinálja kibaszottul jól a kis ázsiai csaj, azonnal cuppan rá a farokra és mélytorkozza keményen. A másik csaj meg csak hagyja és élvezi az anált, főleg, hogy néha-néha becsusszan neki pinába is a fasz.

Odaadó nagyon a csaj minden snittben benne van, szopja a síkosítós fenéklyukas faszt, és amikor csak tud még segít egy kis nyállal is a csúszáshoz.

De az igazi varázslat az utolsó 10 percben történik !!

Ekkor jön a kedvenc pózom, amikor is hátra fekszik a csaj és beterpeszt, így várja a faszt a fenéklyukába, de amire nem számít az a másik csaj, aki igazi őrült módjára nyomja bele az egész fejét a kinyomott prolapse-be, ami annyira izgató a csajnak, hogy el is élvez nem is egyszer.

Kibaszott jó; meg kell néznetek videóban is, szenzációs, ahogy a végén kifingja a geciet egy pohárba és még rá is élvez egyet-kettőt. Hát persze hogy a kis csaj megissza, nem finnyáskodik.

6 People voted this article. 6 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hatalmasat élvez ez a csaj, mikozben olyan vadul nyalják a kinyomott fenéklyukát mint az őrült. (videóval)