Loading
Hírek   /   Video of the day

Magyar hangja … rovat: egy legendás jelenet, aminek minden pillanata arany

2024.06.29.Curt

Kivételesen úgy döntöttem, hogy teljes egészében közreadom a jelenetet, mert annyira sok minden érdekesség történik benne, hogy vétek lenne kihagynotok.

A 71. Privát DVD második jelenete ez (az első sem semmi, azt is számba fogjuk venni hamarosan). Már maga a helyszín is zseniális, emlékszem, hogy dédmamáméknak volt ilyen takarója, ez a zöld zsák anyagból készült baszottül kényelmetlen egyébként. Az ő ágyukban még szalma volt, és ugyanilyen dunyha alatt aludtak, mint a háttérben látunk.

A csaj nagyon felejthető, mint a Privát DVD-s amatőr csajok 90%-a, de a faszija az felejthetetlen.

Emlékeztek még rá :

Nna kb. pont ilyen haja van a csávónak bazmeg. Ki csinál valaha is ilyen hajat ???? Erre nem kifogás a kilencvenes vagy akár a kétezres évek sem !

Már a szopás során is ilyenek hangzanak el, hogy :
Ódejó. Óóó ne hagyd abba ! Ó igen óó, de jó. (vagy amikor éppen amerikai stílusban akarja nyomni Jacques-Foches, akkor 🙂 Ohh yeeaaah ! :)))

A csaj beleül a farokba, de mivel gumi van rajta, ezért a gumiban mozog a srác farka és a csaj puncija csak úgy van, hiába próbál mozogni, szegénynek egyébként sem könnyű ez a póz. Aztán kutyapózban is csinálják,

-Gyere basszál szét … – hangoztatja a csaj többször és és a srác pedig Rocco módra kőkeményen fel térdel és szétbassza a nagy farkával. – Annál jobb nincs, mint megbaszni egy jó szőrös pinát – válaszolja ő, a PINA szót erőteljesen, szinte már-már agresszíven kiemelve.

Legendás, nézzétek meg 27 perctől kezdődik az őrület.

6 People voted this article. 6 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Magyar hangja … rovat: egy legendás jelenet, aminek minden pillanata arany