Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Egy két pofon nem a világ vége: Két BrokenLatinaWhores csaj szájba baszva és keményen megkúrva.

2024.06.27.Curt

Még tavaly év vége felé írtam egy összefoglaló cikket a BrokenLatinaWhores oldalról, ami egészen kiválóan mutatja be, hogy ha pénzt kap Dél Amerikában egy csaj a felvételért, akkor ott aztán kibaszottul kurvára mindent el kell viselnie. Európai szemmel kicsit furának tűnhet, de pont ezért is szeretjük.

Találtam megint egy elég jó jelenetet onnan:

Főleg a nekünk balra eső csajszit gyalázzák le alaposan, megy neki a mélytorok, ami nagyon nem jön be neki, nekünk meg nagyon ! Pofon minden öklendezés után, majd ha ez nem lenne lég, akkor egy jó nagy köpés a szájába, vagy éppen az arcára.

Aztán a baszás sem lesz nekik sokkal kellemesebb. Hátulról adják nekik, közben a seggüket verik, vagy éppen az arcukat, ha odaérnek. A szép csajnak még egy DP is belefér, de nem sok köszönet van abban sem.

Aki szereti az ilyen baszást annak ez tökély. Van itt is egy kis hányás is, de teljesen másképpen mint Simon cikkében volt, itt csak olyan véletlenül kerül bele,m nem szánt szándékkal. Engem nem zavar. Nézzétek videóban hogy basszák a csajt, miközben heréig lenyomják neki a másik faszt:

Nagyon bírom mikor már vége a jelenetnek és a lányok első mosolya is megérkezik, örülnek, hogy vége ennek az egésznek, és a geci az arcukra már semmi az elmúlt egy órához képest.

Ha tetszik nektek, akkor itt tudjátok megnézni !

9 People voted this article. 8 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy két pofon nem a világ vége: Két BrokenLatinaWhores csaj szájba baszva és keményen megkúrva.