Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Nem szép nő, de baszható: a furcsa művésznevű Holy Wood első jelenete.

2024.06.19.Curt

Pedig amikor még letöltöttem az index kép alapján jobb csajra számítottam, de nekem ez nem nagyon szokott gondot okozni, sok olyan csaj van a világon aki nem egy modell és mégis imádom. Lehet, hogy ő is köztük lesz ?

Nem is értem hogy miért csináltatta meg a száját a csaj a legelső fizujából, de nagyon kacsapittyű lett így, és elég érthetetlen, hogy miért gondolja azt, hogy ez így szép? Nem az.

A fenéklyuka viszont annál inkább. Képes a prolapse-ra egy picit, szóval minden baszási szett végén azonnal nyomja ki a kis édes fenéklyukát és fingja ki a levegőt a legnagyobb élvezetemre, mert imádom hallani ezt a csodás hangot. A srác nem kíméli alaposan megbassza, pofon is megy neki amikor éppen nem számít rá és tövig nyomja a nagy faszát heréig a csajnak, aki vonyít, vinnyog és szenvedve élvez.

Egy csomó pózban kúrja a picsáját, még az anal full nelson is befigyel, de a legjobb a végén, amikor már totál meztelenek és a harisnyáját belenyomja a szájába, és így bassza tövig kőkeményen a csaj meg szenvedős-sírós fejet vág = kőkemény erekció.

Nézzétek hogy kicsapja keményen a pinanedvét a csaj saját arcára:

videó:

Az egyik legjobb 1/1 baszás amit mostanában láttam, ez is mutatja, hogy nem csak a híres modellek tudnak. Megéri letölteni az ilyen ismeretlen csajok jeleneteit is, mert ki bírják belőlük hozni az állatot, vagy mint ebben az esetben, csak jól meg bírják őket baszni !!

6 People voted this article. 4 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Nem szép nő, de baszható: a furcsa művésznevű Holy Wood első jelenete.