Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Mina épphogy megissza már mélytorkoztatják is, és visszajön minden.

2024.06.11.Curt

Sziasztok kedves barátaim !!! Bocs, hogy eltűntem erre a kis időre, magánéleti szarságok jöttek közbe, leginkább az, hogy megszűnt a munkahelyem, mert fel vállaltam a politikai hovatartozásomat, és elegem lett. Nem nagyon volt időm foglalkozni ez idő alatt a bloggal, de most már szabad emberként végre élhetek ennek, amit a legjobban szeretek csinálni a világon. A felmondási időm alatt csakis ezzel akarok foglalkozni és megvalósítani végre a sok sok tervemet. De erről majd egy későbbi posztban részletesen írok nektek. Ígérem, hogy olyan lesz a blog, amilyennek megálmodtam ! Sok újdonsággal készülök, készülünk.

De addig is inkább gyártsunk tartalmat, és nézzük meg mi mindenről maradtam le ez alatt a geci két hét alatt. Sok-sok mindenről !!!

Leginkább persze a legalos tartalmakat nézem most újra, és a kis kedvencem egyik jelenete mellett nem lehet csak úgy elmenni. Mina az egyik legnagyobb ribanca lett a világ pornózásának és már-már Anna deVille-es és Brittany Bardot-os minőségben tolja az ipart, csak ő még ezek mellett szép csaj is (legalábbis nekem jobban bejön, mint a másik két említett csajszi). Ebben a jelenetében, mindent megcsinál, amit nem akartok hogy a csajaitok lásson.

videó:

8 People voted this article. 4 Upvotes - 4 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mina épphogy megissza már mélytorkoztatják is, és visszajön minden.