Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

„Magyar hangja:” új rovatunkban csakis magyarul beszélő videókat találtok. Ez az egyik kedvencem: egy anál jelenet.

2024.06.11.Curt

Mindíg is akartam egy ilyen rovatot, mert számos olyan gyöngyszem van a magyar amatőr pornó iparból, amit vétek lenne veszni hagyni. Biztosan ti is találkoztatok már a legendás Privát Szex DVD és a Tutti Frutty Party sorozattal, ami szinte egy kimeríthetetlen aranybánya e szempontból. Ebben a rovatban legtöbbször tőlük fogunk szemlézni, vagy esetleg Woodman papa castingjaiból.

Hiába keresgettem a férfi főszereplőt, olyan kulcsszavakkal, hogy „zsolt + pornó”, állandóan csak a győri polgármester jachtozása jött elém, mint találat :), erre az egyre emlékszem, hogy így hívták a tagot, és elég legenda volt annak idején, megjegyeztem, mert sok jelenetben nyalja a csajok lábát, szóval nekem már ott szimpi volt. Ráadásul még baszni is jól tudott.

Összevágtam nektek a jelenetet, ha a teljes érdekel, akkor a Pornox.hu oldalon megtaláljátok a sorozat 60. része volt ez és abban is az első rész.

Kérlek írjátok meg kommentben, vagy jelezzétek a Smiley-kkal itt alant, hogy bejön-e nektek az új rovat esetleg ajánlhattok is jelenetet, amik nektek emlékezetesek voltak ilyen téren.

28 People voted this article. 28 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    „Magyar hangja:” új rovatunkban csakis magyarul beszélő videókat találtok. Ez az egyik kedvencem: egy anál jelenet.