Loading
Hírek   /   Magyarok

Komolyan mondom, ez kinek izgató? A magyar Aletta Ocean-ben már több a szilikon mint az emberi hús.

2024.05.28.Curt

Már ezerszer eltűnődtem azon, hogy miért kell szilikonnal nem normális módra kitölteni magukat a csajoknak. Lányok, ha ezzel nekünk akartok tetszeni, higgyétek el, hogy nekünk ez nem tetszik !! Nem azt mondom, hogy egy formás szilikon mell nem mutatós, de hogy valaki ilyen mértékben túlzásokba essen, mint Varga Dóra tette.

Itt már írtam a csajszi változásairól sokat.

A jelenetek is csak az olyan koca-pornó nézőknek valók, akik „csak” arra használják a PornHub-ot, hogy kiverjék és nem érdekli őket a minőség. Fúbazmeg akkora csöcse volt a csajnak, ki is vertem rá. Nem mondom, hogy annak idején nem tettem én is ezt Alettára, mikor még normális testtel, normális jeleneteket csinált.

A jelenetei általában max. 20 percesek és eléggé el kellene vonatkoztatnom tőle, hogy megtaláljam bennük az izgatót. Komolyan simán ezerszer inkább megnézek egy Privát DVD jelenetet, egy középszerű csajjal, aki egy faluból ujjazza meg magát és legalább élvezi igazit, mint ezt az Office Vibes címűt, amiben minden klisé megtörténik, ami csak egy pornó jelenetben megtörténhet.

Azt is megkockáztatom, hogy ezek a jelenet nem is jövedelmezőek és nem is fizetnek elő a csajra. Megnéztem 11 ezer forint a havidíja. Nekem abból kijön a Netflix, a Spotify és az Xbox Game pass is, szóval inkább arra áldozom a pénzt.

Már sokszor elméláztam a pináján is, tudjátok, hogy ebben a nagy ajkak rajongója vagyok, és a csajom mondott valamit erről, hogy megműtik azt is és meglézerezik, hogy olyan legyen az elbarnult punci, mint a hamvas… Szóval a mellei és a feneke és a szája mellett tutira nem természetes már az sem. Én bazmeg még is ijednék ha kutyapózban szexin hátranézne ez a nő rám 🙂

vagy:

12 People voted this article. 7 Upvotes - 5 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Komolyan mondom, ez kinek izgató? A magyar Aletta Ocean-ben már több a szilikon mint az emberi hús.