Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Video of the day

Sisweet és a barátnői könyékig felnyúlnak egymás fenekébe. (+videók)

2024.05.27.Curt

A címben említett művésznőt szerintem nem kell bemutatnom senki olyannak, aki fenéklyuk imádó. Ha máshol nem, hát egy webcam-es oldalon egészen biztosan találkozott már a szőkeség legendás fenéklyukával.

A mostani kiszemelt videóban a partnere Lady Ana lesz, akivel sok jelenetet forgatnak mostanában együtt. Én nagyon szeretem a piercinges pinájú csajszit, aki squirt és persze prolapse képes is, és nem tudtam, hogy barátnők Sisweet-el. Ebben a jelenetben egy darab fasz sem lesz, de higgyétek el nem is fog belőle hiányozni, lesz látványban bőven részünk !

Már a kezdés sem hétköznapi, ugyanis amikor két ujjal megujjazzák a piercinges pináját a barna göndör csajnak egy adag spricc is kijön a fenekéből, de nem éppen az, amire számítunk. Ezt aztán (mivel vágás nélküli a jelenet) profin eltüntetik – egy ráhajtás a törölközővel és készen is van. Kis nyalakodás Sisweetnek, majd egy ijesztő fémes szerkezet kerül a vasak mellé Lady Ana pinájára, amilyet még nem láttam. Az a feladata, hogy széthúzza az ajkakat.

De mivel ez egy fisting videó már csusszannak is be az öklök a lányoknak. Sis egyszer elélvez Ana szájába, majd az alábbi képpen még egyszer, ezt nézzétek meg videóban is :

Sisnek egyébként nem a pinája a fő öklözési forrás, a fenéklyuka tüntet el olyan hatalmas dolgokat, hogy azt elképzelni sem tudjuk. Van egy harmadik segítőjük is, egy idősebb nőci, aki könyékig öklözi őket és mindenféle nagyobbnál nagyobb műanyag cuccokat próbál felnyomni nekik:

Nézzétek videóban is milyen szépet élvez a piercinges punci. Reméljük, hogy ami a fenekéből kijön nem vér, hanem síkosító:

Aztán végül a két kéz és a két ököl is bemegy neki. Imádom amikor úgy élveznek el a csajok, hogy megszabadulnak a szorítástól, vagy a feszítő érzéstől és már jön is a remegő (esetekben spriccelő) orgazmusuk. A végén azért már-már inszeminátori érzése lehet az embernek, amikor csak szinte a könyöke van ki a néninek a fenéklyukból.

15 People voted this article. 13 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Sisweet és a barátnői könyékig felnyúlnak egymás fenekébe. (+videók)