Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Az őrült család útra kel és mindenkit megbasznak. Perverse Family 4. évad ötödik rész.

2024.05.27.Curt

Nem fejeződött még be a sztori, a leges legvégére hagyják a legjobbat, amit a legjobban várok. Ott egy igazi csoportos baszás lesz egy csomó meztelen statisztával, akik csak a háttérből figyelik, hogy Anna deVilla kinyomja a prolapse-ot, vagy éppen az anyukát játszó Brittany Bardot valaki más szájába pisil ordítva.

Elég nehézkesen szereztem meg az új részeket, de az orosz torrent oldalak továbbra is verhetetlenek a témában. Akit érdekelnek a régebbi részek itt megtalálhatja őket. Én egyébként eddig nem vagyok elájulva tőle, pedig ez volt a legnagyobb költségvetésű évad, ugyanis eddig szinte mindíg csak a házukban perverzkedtek a családtagok, most merészkedtek kis a lottó nyeremény miatt a szabadba. Ott hagyjuk a falut és útra kelünk újra, hogy egy beteg techno fesztiválon vegyünk részt a családtagokkal.

A megérkezés csak a szokásos extrém, Anna kipisizik a lakóautóból, és a nyeremény-pénzt dobálják ki a sok résztvevőnek. Amint látjátok még CGI-t is bevetettek, a tömeg érzékeltetésére, persze nem voltak ennyien, de azért elég sok semleges statiszta van már itt is.

Charlie az apa ki is választja az egyik csajt a tömegből (Kitty Li az a Legalporno-ról), akit egy kocsi ajtajánál meg is basz. Persze jön is a felesége Brittany, aki ezt nem tűrheti így felmászik a kocsi tetejére, majd szájba pisili a csajt.

Közben a többiek is jól érzik magukat, mozognak a szar zenére, ahol a Dellai ikrek a DJ-k. Közben Tabitha Poison (aki kurva jól néz kis rövid és felnyírt hajjal !!!), kinyalja Anna deVille-t egy ToiToiban. Semmi extra eddig, jja azt ki ne hagyjam, hogy a sárban is megbasznak egy csajt. Azért ennél lehet több kéne srácok, sárban kúrni nem olyan nagy szám, a ToiToi dolog meg még egy palacsinta fesztiválon is menőbb volt.

A Dellai lányok persze nem csak zenélni fognak, hanem meg is basszák őket, de olyan sok minden akarnak a 10 perc alatt mutatni (egy kiadott rész nettó tartalma kb. ennyi), hogy amikor már végre smárolnának, vagy egymás szájára ülnének – piff vágás és azt mutatják, hogy sarat kaparnak le egy bakancsról. A kaja, meg a sár kibaszottul nem értem miért extrém dolog és hogyan lehet izgató ?? Azért amikor Brittany elkezdi a mocskot lenyalogatni az egyik iker lábujjairól megmozdult végre a nadrágomban valami 🙂

Ezzel kb vége is az első napnak, az utolsó szettben Brittany próbálja bevonzani a többi statisztát, de nem nagyon mennek bele szinte semmibe, csak táncolnak. Tabitha-t közben basszák, de semmi anál, vagy prolapse, még squirt sem nagyon …

Nézzük a másnapot, talán ott nem csak a nap süt ki hanem rendes baszásokat is láthatunk ! Hát egy nagy lófaszt, pedig annyira vártam, hogy direkt a poszt írása előtt bele sem néztem a jelenetekbe. Négy teljes részen át csak a táncoló csajokat lehet látni, ahogy mozognak erre a fos zenére. Ebben nem sok extremitást látok, szerintem egy keményebb berlini techno party ennél sokkal keményebb. A végén kezdenek el már baszni, addig csak a pózolás van, meg a pénz mindenhová tömködése, esetleg egy kis sárban tapicskolás.

Nagy csalódás sajnos ez a rész is, az utolsó etapra hagynak majd mindent, ahol sorba lehet járni majd Brittanyt megbaszni, vagy idegenek, statiszták szájába hányni …

faszom bele, pedig annyira vártam … most látom, hogy még egy videót sem vágtam ki mert nem találtam egy jelenet részt sem arra érdemesnek …

9 People voted this article. 4 Upvotes - 5 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az őrült család útra kel és mindenkit megbasznak. Perverse Family 4. évad ötödik rész.