Loading
Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Boszorkányok láb alatt

2024.05.24.Simon Lukapop

Sose rajongtam a lábfétisért és a leszbi móka se a kedvencem, de időnként el kell hagyni a komfortzónánkat, hogy valami újat tapasztaljunk.

Nem rég érkezett egy új sorozat a MixedX.com és az AdultTime.com gondozásában, magyar szereplőkkel, készítőkkel és valószínűleg nálunk is forgatták. Az első jelenetet Zazie Skymm és Candee Licious mellett egy lett csajszi, Nata Gold hozza, a rendezést pedig a szintén magyar pornós kisasszony, Christina Shine intézte.

A történet hivatalosan így szól: „A jelenetben a két sztár mostohatestvéreket alakít, akik boszorkányok. Amikor az ifjú Zazie belebotlik a pár elvarázsolt kertjébe az erdő mélyén, a két nővér megteszik, hogy sajátjukként öleljék át a gyönyörű Zazie-t.”. Na a gyakorlatban a varázskert valami budai ingatlan gyepe, baszott nagy kerítés mögött és pár csenevész fával. Az átölelés meg lábujj szopásban bontakozik ki.

Aztán a tipikus mágiaklisék, mint a tarot kártyavetés és füstölők égetése után végre mindhárman behuppannak az ágyba kicsit boszorkánykodni nagyanyám vendégszobájában. A csajok gyönyörűek, a képi megvalósítás nagyon színvonalas, a luxi cigány enteriőr is adja. Az egész szinte már művészi. Utóbbi miatt sokszor pofánkba is világít a reflektor ahelyett, hogy rendesen látnánk a csajok punciját. Nem mondom, hogy nem lehet elviselni, de pár erősebb közelit élveztem volna.

Nehéz nekem a dupla análok és anál fullnelsonok után megszakérteni a látottakat, azért megpróbálom. Elég lassú a műsor, a csajok semmit sem kapkodnak el, a simogatásokra és a nyelvmunkára összpontosul minden (mondjuk fasz nélkül nehéz is vigéckedni). A láb központi szerepet tölt be, mindig látunk egy csupasz talpat vagy mindig eltüntetnek egy lábujjat az ajkak mögé. A lábak ápoltak, nincs bőrkeményedés, benőtt köröm, ásóka és más körömgomba kispajtás. Gondolom ez előny ebben a műfajban.

A rendezőnő így nyilatkozott a filmről (idézet következik az AVN.com-ról):

„Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathattuk varázslatos új sorozatunk, a GetWitched első jelenetét – mondta Christina Shine író és rendező –, egy rendkívüli utazást egy természetfeletti birodalomba, amely megragadja az isteni miszticizmus túlvilági esszenciáját, gazdag történetmeséléssel és lenyűgöző testi szövetségekkel, ami elejétől a végéig leköti a nézőket.”

Remekül hangzik, de nekem inkább tűnt egy gyönyörű nők által elvégzett lábmosásnak és nagyon hiányzott a szettből egy, de talán inkább 4-5 fasz, akik rendbe rakják a csajokat. Viszont nem én vagyok a célközönség, úgyhogy a zárszó inkább maradjon a lábfétis mester, Curt pajtásé:

Köszönöm a szót 🙂 Már nagyon régen nem nézek softcore lábfétis pornót, ha erre vetemedek, akkor az orosz vonal felé indulok el, ők nagyon jól csinálják még mindíg ezt. Vagy inkább Manyvids, Onlyfans irányba, ahol ezer csaj dönt úgy, hogy választja a „pornónak” ezt a változatát akár sok esetben a legkisebb rizikót vállalva ezzel, mert semmi meztelenkedéssel lehet szerezni lóvét vele. Viszont amatőrök és nagyon cukik, olyan igaziak, amit én imádok.

Annak idején a világ egyik legelső foot fetish oldala volt a DDF féle Hotlegsandfeet.com oldal ahol még olyan csajok is amatőrként castingoltak mint Maya Gold, vagy akár Michelle Wild. Ez a jelenet nálam sem üti már meg az inger küszöböt, egyedül csak akkor tudnám elképzelni ha végig káromkodós magyar beszéd lenne benne. Szerintem az is nagyon látszik, hogy csajszi rendezte, és nincs benne semmi „mocskosság”. Nagyon amatőr lábimádónak kell ahhoz lenni, hogy ez izgató legyen. Vagy (ami évek alatti tapasztalatom; leszbinek. ) Sok leszbi csaj lábfétises egyébként és izgatónak tartják a csajaik lábát, talpát nyalogatni) Lehet ezt így is csinálni, de lehet mondjuk így mint ebben a videóban.

6 People voted this article. 5 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Boszorkányok láb alatt