Loading
Anál   /   Hardcore

Vivian Lola, a szőke brazil Margot Robbie hasonmás, aki kiválóan tágul és bármit bevállal. Kibeszélő videókkal. (2.rész)

2024.05.22.Curt

Ha esetleg lemaradtatok volna az első részről, ahol már részletesen kitárgyaltuk az isteni szépség tágulási és geci evési tehetségét itt elolvashatjátok a videókkal tele tűzdelt posztot. Annyira nyomja a melót, hogy nem akarok lemaradni róla így ide is írok róla egy részletes kielemezőt, mert szinte minden héten jön neki új jelenete.

Még márciusban őt is beöltöztették Barbie-nak, mint annak idején Ria Sunn-t és egy dobozba szállították be, amit aztán kedvükre inzultálhattak a srácok. Ki is mászik a dobozából a drága és mindenki baszhatja egy picit vadul a picsáját, majd szopás és szájba pisizés is jön.

Nem is kell szerintem mondanom, hogy mennyire kibaszottul jól néz ki a csaj, mosolyog és élvezi minden kortyát a pisinek is.

videó:

Aztán már duplázik is a kis édes beleülve, majd egy pohárkából is megissza a sok sok pisit.

Nem lehet megunni azt a brazil picsáját, pedig én a kis fenekek imádója vagyok, de ez … elképesztő. Aztán szemből folytatják duplázva neki, elképesztő az a kitágult picsája; most már csak a képeket mutatom, csodálatosság minden egyes perce a jelenetnek:

Menjünk is a kövi jelenethez, amiben a felállás kb. ugyanez. Szexi fekete dressz, két perc után pucsítás, piff és már basszák is keményen. Nem csoda, hát ezt a picsát mi is basznánk itt mindannyian mint állat.

Elég vadul megy a baszás, a srác arckifejezésétől meg próbáljatok eltekinteni, én ennél sokkal bénább arcokat vágnék.

A pisizést persze most sem ússza meg, de egyáltalán nem zavarja a csajt a dolog. Aztán hármas behatolást is elszenved, de a mosolya továbbra is rendületlen.

A sok-sok akrobatikus pózt mind megcsinálják, és a kibaszott magas sarkú végig a csajon marad. A végén a fenekébe pisiznek ő simán kifingja egy pohárba, majd alap, hogy meg is issza.

A legvégén lévő arc lepisizést azért nézzétek meg videóban is:

Ha igazán szétbaszott fenéklyukat akartok látni, akkor a régebbi brazil videóit kell megnézni, mert ott kúrták péppé totálisan neki. Ott van a mega faszú csávó, akinek akkora nagy hibrid farka van, amit még életemben nem nagyon láttam. Ez mikor megduplázza a fenéklyukát a csajnak … Elképesztő a raszta faszi farka, erről majd később akarok egy válogatást is csinálni, ahogy szétrepeszti a dél-amerikai csajokat.

Egyébként ez a smink is kurva jól áll Vivian-nek, gyönyörű itt is mindene.

Nemrégen jött Rebel Ryder-el is egy közös szett, de azt még most meg hagyjuk legközelebbre, viszont volt egy két részes ópusz amit még átpörgetünk.

Ebben a jelenetben tiszta Margot Robbie a csaj, nem hiába csinálták meg vele a barbie-es részt is. Jön a szokásos kezdő análozás és szájba pisizés neki:

Szerencsére most csak négyen vannak és jut idő mindenkinek mindenre, simán basszák a pináját és a fenéklyukát is megduplázva a srácok.

Aztán olyat is láthatunk, amit még eddig nem biztos: DAP közben szemből arcba és szájba pisilik a csajt.

videó:

Egyem meg a kis lelkes szívét, olyan szépen baszatja magát, hogy minden pillanata arany, pedig két fasz feszíti szét a fenéklyukát és mégis olyan szexin tud nézni, hogy szétrobban a farkam. Tudja a drága, hogy ezzel még csak a napi munkájának a felét végezte el, szóval lehet tartalékol kicsit. A pohár pisinek is csak úgy a „naggyát” issza meg.

Feltehetőleg volt egy pihenő a két jelenet között, hiába próbálják úgy vágni, mintha nem lett volna, mert az egyik néger tag elég bátran belenyal Vivian fenéklyukába is. Egyébként is „csak” hárman vannak és úgy lett volna jó ha itt is eljön a négy tag. Egyébként nem akarok önismétlőnek tűnni, de ez eléggé lagymatag. Amikor DP, vagy esetleg DAP van, olyan szinten óvatosan rakják be a faszt, hogy szegény csajnak minden színészi képességére szükség van, hogy élvezetet, arra meg végképp, hogy fájdalmat színleljen.

Ami miatt viszont mindenképpen érdemes megnézni a jelenetet, hogy Vivi sminkje már eléggé kenődik el, és lassan olyan lesz neki, mint a brazil jelenetében. A négerek próbálkoznak, próbálkoznak, de valahogy az intenzitás hiányzik, ami az előző jelenetben megvolt, hogy piff beverik neki és rohadtul tisztára erőből kúrják a picsáját.

Itt a hajmosás után már alig van rajta smink, én úgy megnéznék egy sminkeletlen jelenetet is vele !!!

A végére lehet kicsit besokalltatok a nőtől, de még marad egy búcsúvideóm tőle a Basined jelenetéből, amikor is végre valahára (félig) mezítláb van és pisit fing ki a fenéklyukán. Ez egyébként még megér majd egy külön posztot is, mert, amikor éppen könyököl az 5 liter pisiben és szó szerint kutya módra lefetyel belőle, miközben persze basszák, azért eléggé kiverésre alkalmas kis rész volt. De ezt terveim szerint már majd a Legalporno blogra írom meg.

videó:

7 People voted this article. 7 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Vivian Lola, a szőke brazil Margot Robbie hasonmás, aki kiválóan tágul és bármit bevállal. Kibeszélő videókkal. (2.rész)