Loading
Anál   /   Filmek   /   Hardcore

Squirt for days 5 – spricceljenek a pinák!

2024.05.02.Curt

Van úgy, hogy egy klassz borítóval engem már meg lehet venni, így történt ez most is, hát nézzétek már milyen kurva jó képet szedtek ki a filmből és tették rá a borítóra. Négy csajszi mutatja meg squirt tudományát ebben az Evilangel filmben, amit most részletesen kielemzünk !

Pat Myne a rendező, aki így nem biztos, hogy beugrik nektek, de letolt már ő 1200 filmet, és rendezett is majd megannyit.

Gia Derza

Máris az egyik leghíresebb pornós csajjal kezdünk, aki azon a bizonyos képen is szerepel a borítón. Kurva jó kis szett lesz ez, előre szólok ! Már bemelegítésnek kicsinálja magát a drága és alaposan szájba spricceli a saját arcát.

Utána a srác is pont úgy kúrja, ahogy kúrnia kell, és a csaj arca amikor a saját felöklendezett nyálától és a pina nedvétől csatakos eléggé látványos a kép. Egyszerűen imádom, amikor amortizálódnak a csajok.

videó:

Keményen és vadul bassza a pináját és a fenekét felváltva a faszi.

Tök véletlenül és brutálisakat spriccel a csaj, kiugrik a faszból és fröcsög a pinája. Nem is igazán értem , hol van ebben a csajban ennyi nedvesség, de még a végén is jön belőle 🙂 Még pontosan rám is gondol, ugyanis az orrát is szépen kifújja, mert éppen onnan csorog a takony. Erre a csajra mondom, hogy : Kegyetlenül baszható !

Jesse Pony

A 32 éves Jesse-t eddig nem ismertem, de eléggé rendben van a csaj szép csöcsökkel és jó nagy pinával.

Természetesen ő is squirt-kompatibilis és habár nem spriccel olyan óriási nagyokat, mint Gia, de ő meg minden egyes alkalommal elélvez, amikor csak kirántják a faszt a pinájából, és persze a fenéklyukából. Szerintem vagy 40-szer csinálja ezt, akinek sok ideje van meg is számolhatja, brutál ilyen téren a csajszi.

Összességében kurva jó kis jelenet ez is, de tényleg nincs 1 percnél tovább baszás benne, mert a csaj azonnal kiugrik a faszból, hogy fröcsögjön a kis pinája, mi persze ezt egyáltalán nem bánjuk, látványos a dolog !!!

Alexa Payne

Egy 27 éves barna szépséget tisztelhetünk a következő részben, aki már másik faszit is kap maga mellé. Egyébként még nem dícsértem meg a fényképezést, illetve a világítást, ami egészen elképesztően jó. Fehér kanapé, full világos és jól megvilágított minden. A legapróbb részleteket is látjuk. Ennél a csajnál is a fenéklyuka mellett ott maradt szőrszálakat is.

E egyébként egy harmadik típusba esik, mégpedig abba, aki akkor élvez nagy squirt-öset, ha saját magának csapatja miután kicsusszant belőle a fasz. Csakis pinába engedi, és nagyon hiányzik egy jó kis fingatós anál póz is a csajnak, e szempontból csalódás az előzőekhez képest.

Queenie Sateen

A leghülyébb nevű csajszi marad a legvégére. Egy szép lógós csöcsű félvér pina ő, fél néger és fél latin lehet, ha tippelnem kellene. Szerencsére visszatér a srác, aki az első két szettben volt, de olyan össze vissza és szabálytalan a kamera mozgás, hogy az agyamra megy. Mindent akarnak egyszerre mutatni, pinát, az arcát a csajnak és a srác farkát is ahogy bassza.

Komolyan, alig tudok screenshotot csinálni. Nagyon hiányzik innen is az anál, pedig becsusszanhatna simán a csajnak, de gondolom most nem erre szerződött. Szép nagyokat spriccel egyébként, de az első két jelenet olyan magasra tette a lécet (főleg Gia Derza), hogy ahhoz nagyon nehéz felérnie.

12 People voted this article. 11 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Squirt for days 5 – spricceljenek a pinák!