Loading

Mutatok egy jelenetet, amiben nincs behatolás, mégis izgató és igazi.

2024.04.12.Curt

Ha belegondoltok kevés olyan pornó PORNÓ van, amiben nincs behatolás. Ha férfi és nő jelenete, akkor ott bizony lennie kell olyannak, hogy fenékbe, vagy ne adj’ isten pinába becsusszan a fasz. De még a leszbi jelenetek nagy része is segítséget kér egy dildó vagy strapon megtestesítésében ahhoz, hogy mégis csak meg legyen a coitus.

Én fetisisztaként sok olyan jelenetet nézek, amiben ez nincs meg. Talán fele – fele az arány. De nyugi, most nem a láb mániámmal akarlak titeket fárasztani, annak megvan a saját közössége máshol. Ezt a klassz jelenetet láttam a minap a legnagyobb pornós videómegosztón és arra gondoltam megmutatom nektek is.

Egy vágatlan 20 percről van szó, amit egy amatőr páros csinált és tulajdonképpen egy előjáték az egész. És pont azt tartalmazza, amit mindannyian csinálunk a csajunkkal, ha éppen nem csak egy gyors menetre van időnk vele.

Egy kis fenéklyuk nyalással kezdünk, majd 69-es pózban folytatják. Van egy olyan klassz szopatós póz, ami rohadtul jól néz ki és én már kurva régen csináltam, szóval kedvet is kaptam ettől a videótól, hogy ha legközelebb sok időnk lesz, akkor meg is valósítsuk. Videóban is kivágtam nektek !

videó:

Szerintem a csajotoknak is tetszeni fog a jelenet, a srác is eléggé jól nyomja, de kötözködős Curt azért itt is talál egy olyat, amitől elfintorodott, de csak a legvégén.

Itt találhattok még a párostól videókat. Vannak közöttük olyan extrém pózok, amiket még Rocco is megirigyelne.

15 People voted this article. 15 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Mutatok egy jelenetet, amiben nincs behatolás, mégis izgató és igazi.