Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ha szereted a könyvet lapozgatni. Nicole Love az egyik legnagyobb szeméremajkakkal rendelkező pornós visszatért.

2024.04.10.Curt

Fiatalkorom egyik visszatérő poénja volt, hogy akkora nagy ajkai vannak a csajnak ott lent, hogy lehet őket lapozgatni, mint egy igazi könyvet. Az a durva, hogy az alábbi csajnak ha kipróbálnánk tényleg lehetne. Lehet, hogy sokakban megbotránkozást kelt egy ilyen punci, de én szeretem a szélsőségeket és punci irányban inkább a PINA felé tendálok; legyen inkább ilyen, mint csak egy csík lenne. Hogy egy példát is hozzak, inkább Nicole Love, mint Tina Kay.

Nyaláskor imádom beszopni az egész puncit és ott bent a számmal jó dolgokat csinálni a lányoknak, de ezzel a hatalmas nunival biztosan totál tele lenne a szám, mint egy mókusnak, aki télre hordja be az elemózsiát:

Nézzük meg a visszatérő jelenetét, amit idén forgatott a Legalnál, ahol nem ma kezdte a szakmát, mert már 2016 ban (8 éve!!!) is írtam róla itt.

A kacsapitty az szerintem befigyelt a csajnak, de más nem hiszem hogy változott rajta, a cickói már akkor is szép nagyok voltak, nincs igazán oka azokat szilikonoztatni. Egyből el is kezdik baszni, mégpedig úgy szépen sorban, hogy először a punciját, aztán egyből átteszik a fenéklyukába. Niki ezt felettébb élvezi, semmi megjátszás, olyan jó fejeket vág mikor ide oda rakják neki át a brét a srácok.

Angelo Godshack a jelenet, szóval a befeszítéses technikát alkalmazzák a csajnál alig tud mozdulni egy centit is “szegény”. Ahogy a segglyukát basszák nézzétek a fityegő pinát, csak úgy csattog ott. Imádom.

Annyi sok screent lehet kivágni, amiben kurva jól néz ki a csaj, a csöcsei is brutál rendben vannak csattognak és ringanak, miközben egyszerűen csak basszák őt, meg persze egy két pofon és seggre ütés is elcsattan.

Jja közben persze pisi kezelést is kap a drága, amit örömmel nyugtáz és nyel le. Aztán jöhet a várva várt dupla beleülős behatolás is. Mehet a drágának mindenhová minden, a pinájába is ugyanúgy bemegy a két fasz mint a fenéklyukába. Vagy éppen egy DP, de totálisan tövig. Annyira extra dolog nincs a jelenetben, mégis klassz az intenzitása és én a csajt is nagyon bírom.

Mutatok azért egy részletet videóban is, amikor olyan rendesen pakolják Nikit:

(A Legalblogos oldalunkkal a faszom tudja mi lett megint, nem nálatok van a hiba, ha nem töltődik be, de rajta vagyok az ügyön …)

14 People voted this article. 14 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ha szereted a könyvet lapozgatni. Nicole Love az egyik legnagyobb szeméremajkakkal rendelkező pornós visszatért.