Loading
Hírek   /   Magyarok   /   Softcore

Kiváló pornó alapanyag valóságshowból

2024.04.03.Simon Lukapop

A pornó iránti rajongásom, úgy gondolom egy saját film rendezésével tud majd egyszer kiteljesedni. Amíg viszont nem érkezik el ez az ünnepelt nap, addig is szívesen fantáziálok a meglévő lehetőségeken. Így történt az egyik valóságshow nézése közben is, ahol az egyik szereplőt tökéletesen el tudtam képzelni egy szaftos jelenetben, és ezzel nem is álmodtam annyira lehetetlent.

A téli időszakban futott az egyik kereskedelmi tévén az Éden Hotel nevezetű valóság show, amiben jó csajok és jó pasik kavarják a szart valami pénznyereményért, miközben a nézők várják a koituszt. Utóbbi ebben a műsorban elmaradt, mert egy-két fokkal értelmesebb arcokat castingoltak a szerkesztők. Viszont a csajok többsége basznivaló alvázzal rendelkezett. Sőt, a csajok segge kivétel nélkül fincsi formás volt, a gondok felfelé haladva jelentkeztek, a melleknél, arcoknál, de leginkább a fejekben.

Az egyik szereplő különösen jó benyomást keltett bennem a felvett flegmaságával, a “széllel szembe húgyozok” stílusával és filigrán testalkatával. Kiváló célpontja lehetne egy dühös baszásnak. Ő a 19 éves Jázmin, hagyom hogy titeket is triggereljen. 🙂

A bentlakók is hamar betámadták, ami miatt a szereplése sem volt túl hosszú életű. Arra viszont épp elég idő jutott, hogy az egyik macskajancsit legyurmázza a paplan alatt.

Ebből nekem egyből látszott, hogy nem fél a fasszal bánni, és emiatt felébredt bennem a gyanú, hogy esetleg az iparban is tevékenykedett már. Kis keresgélés a social médiában és hamar kiderült, hogy a csaj egy csiszolatlan gyémánt.

Jázmin sose volt szégyenlős, mindig imádta a figyelmet és a kamerákat is. Annyira, hogy egyike volt azon kiskorú lányoknak, akiket meztelenül fotózott a Paprika Christian nevű, azóta elítélt pedofil pöcs. Nem tisztem megítélni, hogy mekkora traumát okozott Jázminnak az eset, de a meztelenségtől szerencsére nem vette el a kedvét felnőtt korára sem. Azóta saját Onlyfans fiókjára legálisan tölt fel merész képeket és videókat. Ebből gyűjtöttem nektek egy csokorral, hogy lássátok a morci arc és a hamvas punci mögött megbújó tehetséget. Szerintem csak egy-két Legalos munkásember kellene mellé, meg persze a kamera.

24 People voted this article. 23 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kiváló pornó alapanyag valóságshowból