Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

A jelenet, amiben Rocco szétbaszta a magyar pornós csajt, Tiffany Tatum-ot.

2024.03.22.Curt

Remélem, még nem sokalljátok a rokkós cikkeket, szerintem a mesterből soha nem elég. Ha jól gondolom már egyedül csak a 4cams sorozatot csinálja Rocco, amiben ő aktív főszereplőként is jelen van, azaz ő bassza meg benne a csajokat. Több filmben persze még rendezőként is jelene van, lassan már több rendezése van, mint hivatalos filmje.

Nem is gondoltam, hogy még nem találkoztam Tiffany Tatummal, aki hazánk szinte egyetlen megmaradt pornós híressége, akiről itt a blogon is írtam már sokat. Aki esetleg nem ismerné a sorozatot, pont ugyanaz van benne, amit a címéből is gondolhatunk, azaz van 4 kamera, 3 fix és egy kézi, amivel felveszik a jeleneteket, és aztán ezeket vágják össze egy filmmé.

Rocco legendás stúdiójában történnek a forgatások (nem tudom biztosra, de szerintem egészen biztosan Budapesten), ahol egy kanapé van középen, ami már sok mindent látott, a háttérben pedig a mester díjai sorakoznak egy nyitott vitrinben. Csodálkozik is Tiffany, hogy már 1997-ből is van neki díja, amikor ő született :)) Nem ez egyébként az első találkozásuk, 6 éve már ugyanitt csináltak egy „casting” jelenetet, de ott seggbe még nem engedte a csaj. A jelenet elejét át is tekerhetjük, ahol a barátnőjével nyalakodik Tiffany, ott csak annyi érdekesség történik, hogy a csaj úgy megy át a másik szobába, hogy az ajtót kitöri és beborítja a helyiségbe, a többi rész uncsi.

Tiffany rettenet vékony, ami engem annyira azért nem zavar, de tudom, hogy sokatokat igen. Valóban nem sok felesleges zsír van a kis testén. Nna de nézzük inkább a jelenetet, ami meglepő módon egy kis csókolózással indul, majd egymás szájába köpnek egy párat, aztán meg könnyesre szopatja Rocco Tiffany-t.

Ahogy beleül a faszába kivágtam nektek videóban is:

Kicsit talán túl sok a pózváltás és a duma, egy pár perc után máris szopatja magát Rocco, vagy smárolni akar. Nincs is ezzel egyébként semmi baj, lehet, hogy nem bírja elélvezés nélkül már az öreg és ki kell neki vennie a faszt. A jelenet felétől persze becsusszan a hatalmas farka a kicsi csaj fenéklyukába is.

Járt már sok farok abban a picsában, de Rocco-é azért az egyik legnagyobb ami igen, szóval nem is nagyon bírja a csaj sokáig és fájdalommal vegyes élvezés játszódik le nála.

Mutatom videóban is :

Aztán jönnek Rocco kedvenc pózai, igen benne van az a különös, amit mindíg ámulva nézek, hogy nem törik ki neki a farka, amikor ráfekszik a csajra úgy, hogy a lábujjait tudja szopni és alulról-felfelé rakja be neki a faszt:

Aztán meg nem történik semmi extra, csak basznak. Pont olyan igaziul és szenvedéllyel, ahogy azt csinálni kell. Ezt bírom a legjobban benne, amikor látom, hogy kirántja a farkát, mert már élvezne is el, vagy csak hagyja a csajt mozogni a farokban, mert akarja, hogy neki is jó legyen és irányíthasson ő. A végén már csak házastársi pózban egymásra feküdve dugnak és itt már nem is bírja a mester tovább spriccel egyet Tiffany szájába, aztán meg megbeszélik a szexet. Lehet, hogy Tiffany Tatum már csinált közel 600 jelenetet, de ezt nem nagyon fogja elfelejteni soha.

24 People voted this article. 22 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A jelenet, amiben Rocco szétbaszta a magyar pornós csajt, Tiffany Tatum-ot.