Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Három újabb csaj, akit pinán basznak. Nympho.com jelenetek 2024/2

2024.03.21.Curt

Örvendeztünk már, hogy Mike Adriano újra forgat és jobbnál jobb csajokat szopat / basz seggbe, vagy éppen punciba, ha nem engedik fenékbe. Egy előző cikkben már megnéztük, hogy milyen csajokat castingolt már eddig idén Mike, most pedig újabb csajokat mutatok nektek.

Kay Lovely

A magas csöcsös csajszi már szerepelt egy Mike szopatós videóban, akkor is bírtam, nézzük most milyen, ha megbasszák. Kurva jó csöcsös magas csaj, kedves mosollyal, szép kis szőrös pinával. Amikor széthúzza a fenéklyukát még egy kis kaki maradékot is láthatnak a szemfüles rajongók. Tudjátok ez az az keserű íz, amikor benyaltok a csajotok fenéklyukába és nem annyira totálisan tiszta 🙂

Mutatok is egy rettenet profi fenéklyuk nyalást, kivágtam az egészet, mert végre valahára valaki csinálja ezt és annyira jól tágul a csaj, hogy nyelvvel is gape-eket ér el nála Mike. Tökéletes.

videó:

Aztán egy kis felszopás után már csusszan is be a fasz a punciba, mondjuk fura, hogy a jelenet fele eltelik addigra. De megértem Mike-ot, mert egy ilyen fenéklyuknak nagyon nehéz lehetett ellenállni.

Kicsit (nagyon) kiábrándító viszont a fehér trutyi amit síkosítóként használt a Mike, és sokat szünetel a baszás, mert neki nyalnia kell a feneket / puncit. De a csaj kurva jó, szépen csatakosan elélvez vagy ötször !

Kelsey Kane

A magas csajszi után egy kis kerek seggű tini a következő “áldozat”, de az előző csajhoz képest halál unalom minden pillanata, nem is vágtam ki belőle csak képeket, videót nem.

Bianca Bangs & Myra Moans

Nézzünk is meg inkább egy párost! Egy félvér latina csaj és egy fehér bőrű tini szépség kopasz pinácskával. Mivel ketten vannak adja magát, hogy nyalják egymást is a lányok, meg aztán Mike is őket, bevetve a “nyelvvel a fenéklyukat” specialitását is. Aztán kő-papír-ollóval döntik, el, hogy ki üljön bele először a faszba.

Myra Moans a fehér bőrű vékonyka aki magától is úgy gondolja, hogy kipróbálja milyen nagy az a hírhedten vastag fasz, és be is csusszan totálisan. A csajok jól odateszik magukat, szépen tövig lovagolnak a faszban, csak az a ronda fehér síkosító ne lenne …

A fehér csajnak baszott jó kis fenéklyuka van, megnézném hogy tágul-e egyáltalán. Mike mutatóujjának az első ujjperece sem fér be neki, csak nagy nehezen.

Sorba bassza őket természetesen felváltva hol az egyik csaj punciját hol egyből áttéve a másikéba. Meg is lovagoltatja a lányokat Mikeyboy, aztán szemből bassza (isteni brutál szép pink a csaj pinája), majd a másikéba élvez bele, ahonnan csak ímmel-ámmal nyalja kis a kis barna a gecit.

Emily Jade

A végére megint egy magas szőkét hagyunk, de nyugi nem Pierre Richard lesz az, hanem ez a zöld zoknis (!!) csaj. Elég magasnak tűnik és a pinácskája is isteni, a mellein meglepődtem, hogy milyen picikék. Nem is bír Mike sem ellenállni ennek az isteni nyalható pinának és nyalja falja.

Aztán benyal az isteni fenekébe is, ami tágulgat ugyan, de közel sem annyira, mint az első csajnak tágult. Aztán beterpeszt és 35 perc után végre valahára berakja neki. Már meg sem említem a vajas síkosítót …

Nem rossz kis baszás ez egyébként Mike-hoz képest, annyira nem élvezi szét az agyvelejét a csaj, leginkább csak éppen hogy élvezi a dugást. De ha extra közeli szép punci és fenéklyuk képeket akartok látni, akkor ez egy kiváló jelenet számotokra.

Mutatom videóban is a szépséges pinát:

9 People voted this article. 7 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Három újabb csaj, akit pinán basznak. Nympho.com jelenetek 2024/2