Loading
Film kritika   /   Hírek   /   Kritika   /   Magyarok

“Minden más, csak pornó” – kurva jó lett a Rocco életéről szóló sorozat a Netflixen, ne hagyjátok ki!

2024.03.19.Curt

Általában fenntartásokkal állok neki az ilyen filmeknek, főleg akkor, ha mozifilmként vagy netán sorozatként tálalják. Itt is így kezdtem, hiába volt csalogató és izgalmas a Trailer, azt gondoltam megint csak egy béna kamu film lesz belőle. Hát kurvára nem ez történt és pontosan azt kaptam a sorozattól amire vágytam. Állítólag ez lett a Netflixen az eddigi olyan sorozat, amiben a legtöbb szex jelenetet mutatják.

Azért ne várjunk premier plánban mutatott dugásokat, de meztelenség az annyi van, mint még szerintem semmi másban. És igen, még Rocco legendás farkát is mutatják, nem is egyszer. De menjünk csak sorban.

A legelső szembetűnő tény, a kibaszott hasonlóság a mester és a színész között. Alessandro Borghi-t eddig csak olasz sorozatokban láthattuk, és kurva jól alakítja a felnőtt Rocco-t a jelenetekben. Nem akarom nagyon el spoilerezni nektek, hiszen azért manapság már szinte mindenki hozzáfér a Netflixhez, vagy le tudja tölteni a sorozatot, és azt akarom, hogy tényleg szánjátok rá azt a szűk 7 órát (7 részes a sorozat), mert megéri. A kisfiú Rocco és a tini változata is brutálisan hasonlít, de a felesége (aki, mint tudjuk magyar) szinte olyan, mint az igazi; kurva jó volt a casting.

Azt a szenvedélyt mutatja egyébként be az egész sorozat, hogy honnan és hogyan alakult ki a Pornó Jézusában minden, de ezt nem csak pozitív irányban, hanem a negatív, szélsőséges Rocco-t is láthatjuk, aki ott hagyja a csaját, mert egyszerűen dolgoznia kell és baszni akar. Egészen kicsi korától megismerhetjük a kis Rocco Tano-t, amint még otthon Olaszországban szerelmes élete nőjébe, aki mostoha tesója (és egyben példaképe) csaja.

A gagyinak tűnő cím (Szuperszex) is értelmet nyer később, ugyanis így hívták az első olyan pornóújságot, amit Rocco látott életében, innen a cím. Fontos tényező még a testvérén kívül az édesanyjához való viszonya, ami ugyancsak szinte végig kíséri az egész hét részt. Kurva jól be van mutatva az, hogy nem tud mit kezdeni a benne uraló szenvedéllyel és csak akkor érez kielégülést, ha egy szex klubban dughat meg csajokat aztán persze később a pornóban. Ugyancsak nagyon jól bemutatja az első bénázásokat, az első jelenetét kamera előtt és persze van egy pár “szerelmes” szál is, de mindegyikből ki kívánkozik a mester, kivéve persze egyből nem, akivel mind a mai napig együtt van. Ez pedig persze a felesége Tassi Rózsa.

Szakmai szempontból is eléggé látványos a film, a karrierje kezdetén híres pornósokkal találkozik, ez ugye a kilencvenes évek eleje, nyolcvanasok vége és simán van ott szőr, ahol manapság már nem nagyon, és sok akkoriban ismert pornós nőt is alakítanak olasz színésznők, akik persze nem tudnak ellenállni Rocco-nak és a hatalmas farkának. Amúgy kurva jó rész pld. , amikor a tesója bemutatja az öccsét: Ő itt az öcsém Rocco, neki van a legnagyobb fasza a világon! 🙂 Vagy, amikor végre összejön egy francia lánnyal még tiniként és letolja a nadrágját, a lány pedig őszintén ránéz és azt mondja : mon Dieu (úristen!) …

Szóval minden pornó rajongónak ajánlom ezt a sorozatot, mert hiába vannak benne kitalált drámai részek, vagy túlzások (a temetős rész, amikor az anyja meghal, vagy a transzvesztita megdugása a sikátorban szerintem már faszság) ezek általában nem tűnnek soknak, hanem megmutatják milyen ember is lehet a kedvenc férfi pornósunk, és nagyon sok mindenben magunkra ismerhetünk benne. Szerintem bennünk ugyanúgy megvan ez a szenvedély, (csak nincs ekkora farkunk, mint neki) és más emberekhez képest ebben eltérünk. Amiben mi kiéljük ezt, az pedig pont az, amit ő is gyártott nekünk: a pornó

Méltó megemlékezés a mester előtt. Szerintem soha nem volt és nem is lesz olyan mint ő, olyan Rocco a pornónak, mint Messi a focinak, mi pedig kurvára örüljünk annak, hogy ennek az életnek a részesei voltunk. Ha eddig csak felületesen ismerted, akkor is nézd meg, mert ha férfi vagy ha nő, ezek után rá fogsz keresni és amit ott látsz majd, még jobban fog tetszeni, mint ez a sorozat. Nem akarom ellőni a sorozat végét, de annyira kibaszottul menő lett, hogy ezt ki kellett nektek vágnom, mert a hideg rázott, amikor este megnéztem :

Vigyázz Spoileres videó :

MINDEN MÁS CSAK PORNÓ …

Végül bizonyítéknak itt egy saját chatelésünk ma reggelről, ami bizonyítja, hogy lányoknak is bejön a sorozat. (igen, a csajom azt gondolja, hogy írok egy emailt és Rocco válaszol, majd eljön és megbassza őt :)) Nem hagy ezzel békén, amíg nem írok neki …

8 People voted this article. 6 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    “Minden más, csak pornó” – kurva jó lett a Rocco életéről szóló sorozat a Netflixen, ne hagyjátok ki!