Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Két csaj a Premiumbukkake oldalról. Az egyik öklendezik folyamatosan, a másik meg csúcsot dönt.

2024.03.19.Curt

Kezdjük is az csúcs döntővel, habár egészen biztos vagyok benne, hogy titeket inkább a másik csaj érdekel …

Nem sokkal, mindössze két adag geci lenyelésével döntötte meg a rekordot ez a néger csajszi, így azt gondolom ő a csúcs tartó a bukkake oldalon. 220 adag spermát nyelt le az első jelenetében, ami eléggé erős kezdésnek tűnik.

A szexi fekete bőrű csajnak nem nagyon rezzen a szeme sem, mikor nyeli a gecit, pedig keresgettem, hogy találjak olyat, amikor öklendezik végre.

A századik adag után azért már kezd kicsit fintorogni :

videó:

Közben már segítő kellék egy koktélos pohárka is. Ebből is pikk pakk bekortyolja a csaj a nedűt, nem gond neki. Aztán 150 felett már csak ebbe képes kapni, de aztán amikor megtelik le is nyeli, és már szenved azért, nem csoda ez már több deciliter lehet, megvan az már szerintem 4 dl is. Majdnem egy sörös korsó. Tényleg az mekkora poén lenne már, egyszer egy sörös korsóba tölteni a cuccot és aztán: húzóra !

A legvégén jön az igazi bukkake rész, amikor csak az arára lőnek a csajnak, bírom ezt is, főleg, amikor egy fekete bőrű csaj kapja a fehér geci adagokat.

Mutatok még egy videót, nézzétek hogy alig van olyan centije a csaj testének, ahol ne lenne sperma:

Egyébként is brutál gyönyörű teste van, rá fogok keresni, hogy baszós videója van-e. A csúcs a legvégére megvan azért, 224 adag geciből 220 lenyelve.

És akkor most nézzük a másik oldalt, van egy csaj, aki szerintem már megbánta a két forgatásra szóló szerződést, a fura nevű Valkiria Lapiedra, akinek a neve már nem is lehetne spanyolosabb. Szegényke az egyik leguncsibb woodmanes jelenetet csinálta, és még az öreg franciának is lógva maradt tőle a pisilője, szóval itt se számítsunk tőle sokra … Tudjátok vannak azok a csajok, akik úgy szopnak, hogy a szájuk sem ér a faszhoz, csak imitálják a szopást tátott szájjal, hát ez a csaj is ilyen. Kínzás látni, ahogy a lábujjas papucsos spanyolok odaállnak hozzá és öklendezik a 10 centis farkuktól is.

A száj kitátása sem sikerül neki, szóval a koktélos pohárba töltik neki, amit aztán a végén nagy nehezen legurít.

De még ez sem volt elég a csajnak (vagy csak kellett a pénz) így visszatért másodjára is, ahol viszont sokkal rosszabbul járt.

A szembelövést videóban is nézzétek meg, innen is brofist a srácnak aki ezt elkövette:

Aztán a legvégén mégis csak megissza a cuccost, de menet közben meg kb., fél centisre nyitja ki a száját, hogy művészet a farkakkal oda a picike lyukba beletalálni.

8 People voted this article. 7 Upvotes - 1 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Két csaj a Premiumbukkake oldalról. Az egyik öklendezik folyamatosan, a másik meg csúcsot dönt.