Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Magyarok

Egy szende magyar csajszi beavatása Woodmannél

2024.03.18.Simon Lukapop

Amhyra Shy, a félénknek tűnő magyar tini a pesti gettóból emelkedett fel Instára és TikTokra, hogy követőinek rebegtesse zenés videókra a szempilláit a like-okért. Persze bármennyire cukin szexi a kiscsaj, a semmiből nem lehet követőbázist építeni, ehhez kell egy lökés. Na ezt a lökést adta meg a vén francia, Woodman bácsi.

A castingon még Mira Cruse néven mutatkozott be, de részlet kérdés. Az interjú legszebb pillanatait kivágtam nektek, de azért összefoglalom írásban az értekezleten ülőknek is. Apropó hang: nem igaz, hogy több évtizedes casting után sem volt Pierreben annyi szakmai alázat a filmezéshez, hogy egy pár forintos mikrofont odabasszon a csajok elé, hogy a félénk hümmögésükből halljunk is valamit. Ennyi év után ez már nem amatőrség, hanem igénytelenség. Na de vissza a csajhoz!

Megtudjuk, hogy 19 múlt és a casting előtt 7 hónappal veszítette el a szüzességét. A sráccal négyszer kúrt, aztán dobta a pali. Ennek a remek love storynak a kiheverése gondolta úgy, hogy pornózni fog. Nem vagyok pszichológus, hogy megállapítsam jó ötlet ez, de tény, hogy pl. a Legalnál sem a szív az a szerv, ami sajogni szokott a csajoknak forgatás után. 🙂

További érdekesség, hogy a Woodman papának a kapafogú cigány csaj, Lola Heart ajánlotta be (Köszönöm!), aki egy évvel korábban kapta meg a “petit pénis”-t a picsájába (és vele, meg egy másik csajjal karambolozott Pierre, annak idején). Ő se forgat sokat, de tehetséges felhajtó ember lett a franciának.

Amhyra állítja, hogy sosem volt orgazmusa, vagy nem tudja, hogy amit kufirc közben érzett az az volt-e. Pierre már dörzsölgeti is a gumikesztyűs kezét, hiszen ez a főfegyvere, amivel pornóiparhoz tudja láncolni a mentálisan labilis lánykákat. Sosem szopott, de rögtön az anális örömöket szeretné megélni. Ugyan ki vagyok én, hogy ítélkezzek. Na de inkább ugorjunk a mozgalmasabb részre, mert annyira adja a szendét a csaj, hogy kezdem megsajnálni. Pedig ki fog derülni, hogy faszra született menyecske.

Miután Woodman papa bemosakodott és felvette a kesztyűt, elkezdi a szokásos műveletet amihez annyira ért. Az alany rögtön pozitívan reagál is rá, bár a doktor megállapítja, hogy izgul és csak két ujjnyira tágult. Viszont, mivel nem egy baba jön ki belőle, hanem egy szebb napokat is látott croissant csalogat be, a műveletet elvégzettnek találja.

Pierre lőcse a szokottnál is enerváltabb, de nem erőlteti a felszopást, mert nem akarja rögtön az elején elveszíteni. Gondolom taktikusan bevárja míg az anállal sokkba rakja a csajt. Szóval begyűri a pöcsét a meleg puncusba, hogy majd ott megduzzad. S mivel nem akarja a féldélutánját erre elbaszni, félkeményen át is rakja popóban. Közben behal a zöldháttérre rakott rózsaszín visual. Na ennek csak örülni tudok, mert majd behányok tőle, de emellett jól mutatja a videó utómunkájának az igénytelenségét. Ugyanakkor ez a burleszk jelenet nosztalgiahúrokat  penget meg bennem, mert hasonlóan szerencsétlenkedtem az első anális szexemnél.

videó:

Mivel a Woodman Castingok alapjában dögunalmasak, ha nincs sírás és sikítás, azt javaslom nagyobb lépésekkel haladjunk. Amhyra jól mozog a faszon, izgatóak a mozdulatai és a nyögései. Az análtól sem kap K.O.-t, de valamitől mégis kiütése lesz. Nem lepődnék meg ha Pierretől.

Jön az első szopás, ami egy amatőr oktatóvideóba csap át. Elég monoton és fantáziátlan a szájmunka, amin Pierre tanácsai sem segítenek. De legalább végig cukin mosolyog, egyem meg! A seggnyalás határozottan jobban megy neki és utána a szopást is próbálja jobban élvezni. Van potenciál a csajban, csak elő kell hozni.

videó:

Előkerül a Wishről rendelt bilincs is, hogy a BDSM címkét is kipipálhassuk Pornhubon. Még egy-két pózban mókáznak, de csak punciban, mielőtt beleveri a szájába.

A Woodman Castingokon mindig jól érződik, hogy Pierre hányadán áll a csajokkal és mennyire tervez velük előre. Itt meglehetősen kíméletes volt és inkább átment egy szeretkezésszerűbe az egész. Meglátjuk mi történik másnap reggel.

Folyt.köv.

Curt véleménye: A kiscsaj nagyon, nagyon cuki arcra és a mosolya is. A teste is természetes még, habár az egyik puncis képen azért meglepődtem, de csak előnytelenül áll és azért olyan fura a formája. Aztán kicsit nyomoztam és megtaláltam még a WUNF videóját, amiben kap DP-t is, amit hasonlóan enerváltan fogad, de ennek a kritikának a megírását is meghagyom Simon kollégámnak.

9 People voted this article. 9 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy szende magyar csajszi beavatása Woodmannél