Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ilyen egy igazán jó 1/1-es jelenet. Veronica Leal és Angelo Godshack.

2024.03.13.Curt

Nem a szívem csücske a tag, és nem is lesz az soha, mióta találtam róla meleg pornós képeket. De annak idején Mina férje is így kezdte a karrierjét, most meg már közös gyerekük van, szóval annak idején már kitárgyaltuk ezt a dolgot. Azt viszont meg kell hagyni, hogy az évek során megtanulta, hogyan kell baszni egy nőt legalább egy órán át a kamera előtt.

Sőt saját stúdiót is alapított, ahol legtöbbször a haverokkal közösen amortizálnak le csajokat, de azért van olyan is, hogy csak szólóban vállal be (általában csak a legjobb) csajokat. Amiben Veronica szerepel, az már nem lehet rossz, de őt is ritkán látjuk 1/1-es jelenetben azért …

Beszarás az eleje, ahogy egy kis pózolás után a csaj BELEUGRIK A FASZBA ! nna nem teljesen, de azért kurva jó, ahogy csinálja. Nézzétek meg videóban is !

videó:

Azért ezt ma este én is el tudnám viselni a csajomtól, semmi előjáték, csak piff bele seggel a faszba és mehet a baszás. Kellene egy ember aki végig nézi és besaccolja, hogy Vera hányszor élvez el, ha csak a látványos spriccelős elélvezését számoljuk is meg lesz szerintem legalább a 10. Fogja a faszt és csak úgy simán átteszi a fenéklyukából a pinájába.

Egy ideig szórakozik ezzel Angelo is, aki odatartja a fejét, miközben Vera elélvez. Van amikor fél méter magasra is kilövell a cucc a pinácskájából. Majd beleül egy felfújt medencébe és a szájába pisil a faszi, aztán leszopja a farkát is. Így, pisisen basznak topább.

Aztán jön egy erőltetett rész, amikor felerőszakolja a csajnak a fenekébe az öklét Angelo. Inkább basszad haver ! Az mondjuk eléggé érthetetlen nekem, hogy miért nem tolja bele az arcát és a nyelvét ebbe a picsába :

Eléggé kihagyott ziccer ez, lehet, hogy mégis a farkak érdeklik a csávót inkább ?

Aztán megint csak öklözni támad kedve, ezt videóban is kivágtam, mert nagyon látványos a prolapse és a hangok miatt:

Gondoljátok el, milyen érzés lehet, kivenni az öklöd egy csaj fenéklyukából, amibe aztán berakhatod a faszod, és ugyanúgy szorítani fog az a fenék, mint ahogy kell. Pont ezért (is) tökéletes ez a nő, alig van ilyen a Földön, de a pornóban egészen biztosan ritka.

Odaadó, szexi, gyönyörű, szenvedélyes, bolondos, tökéletes pinájú, nyalni való talpú, eszméletlenül tökéletes fenéklyukú, bevállalós és amikor megbaszod azt érzed, (és még látod is!!!), hogy neki is jó volt amit csináltatok, nem színészkedett, nem volt kiábrándító semmiben. Szívesen nézem bármit is csinál. Még lehet, hogy egy masztis videót is megnéznék tőle, pedig azt senkitől nem szoktam.

10 People voted this article. 10 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ilyen egy igazán jó 1/1-es jelenet. Veronica Leal és Angelo Godshack.