Loading
Hardcore   /   Hírek

Az ilyen srácok miatt nézik a csajok a pornót.

2024.03.12.Curt

Az idei évben magán kutatást végzek a lányok pornó fogyasztási szokásairól, és az egyik ismerős csajjal beszélgettem, aki meglepő állítást tett. Mégpedig azt, hogy neki van kedvenc pornósa. Általában ilyenkor az esetek nagy %-ban helyeselni szoktam, mert a csajok (is) mindíg Rocco-t említik, amivel maximálisan egyet tudok érteni. De itt most más történt.

Azt mondta, hogy neki Gattuso a kedvence. Csodálkozó arcot vághattam, és eszembe jutott az olasz milános Gattuso, és azon gondolkoztam, hogy melyik spanyol csapatnak is volt az edzője (Valencia talán?), de lehűtött gyorsan, mert elkezdte magyarázni, hogy a Pornhubon vannak fent videói és a barátnőivel ki is szokták beszélni mennyire jól néz már ki benne; tisztára Timothée Chalamet, csak izmos változatban. Nem akartam beégni, mint a társaság nagy elismert pornó fogyasztója, szóval úgy csináltam mint a ki tudja miről beszél.

Aztán már otthon kerestem rá a srácra, és megértem miért tetszik a csajoknak. Lányok! Ha van itt bárki közületek (és nem extrém tapasztalt pornós), akkor nektek is be fog jönni ez a srác. Meg kell hagyni láttam már rosszabbat is, de azért itt-ott bele kell hogy kössek a sok dícséret mellett.

Főleg az ilyen videók jönnek be szerintem nekik:

Pinanyalás szenvedéllyel, de hát mindannyian így csináljuk nem igaz? Nekem pld. van egy sajátosságom, ami eddig még minden csajnak nagyon bejött, mégpedig az, hogy van egy fogam, – egy szemfog – ami nem nőtt le, hanem a bal oldalon a szájpadlásomon maradt kicsi koromtól, ez felnőtt koromban is nagyon hasznos, ugyanis be tudom vetni punci nyalásnál is, és eléggé be szokott jönni mindenkinél. A srác kinyalja a csajt, de közben a kamerát is figyeli, ez egyébként később is visszatérő rohadt idegesítő dolog. Szerintem a képet figyeli, hogy minden benne van-e. Itt egy másik punci nyalós videója.

Aztán vannak még neki kocsiban baszós videói is. Ebben a csajok eléggé jól odacsapják a picsájukat neki, szóval ezt nézzétek meg akkor is, ha nem lányok vagytok, egészen jók, szépen a csajok seggei és izzadnak ordítanak, ahogyan azt kell.

30 millió megtekintés:

15 milliós:

8 milliós:

Persze a jelenetek címére nem nagyon kel figyelni, mert a szokásos “megbasztam a mostoha nővéremet”, és hasonló elnevezések vannak. Simán csak meglovagolja a keresletet a kínálattal, tanultuk Tánczos tanár úrtól annak idején az egyetemen mikro ökonómiából 🙂

Egyébként 3-4 csajszi van, aki visszatérőként szerepel nála, és alaposan meg is bassza egyébként őket, nem lehet rá panasz, igazi eredeti baszások, csak kicsit (férfi szemnek nagyon) sok benne az ön sztárolás, a végén is befeszít, meg ilyenek … Az meg a mentségére legyen mondva, hogy ha nincs egy harmadik fél, akkor tényleg ilyen kamera mozgások születnek a házi pornó videókban, én is csináltam már sok ilyet, és mindíg van olyan rész, amit legszívesebben kivágnék belőle.

Intenzitásában talán ez a legjobb amit néztem tőle, de szinte mindegyikben ott van egy kis Patrick Bateman az Amerikai Psycho-ból! Ha még nem láttátok ezt a remekművet, (mármint a filmet) azonnal pótoljátok, Christian Bale általam az egyik kedvenc alakítása.

Egyébként nézem a Rocco filmet is a Netflixen, ami egészen kiváló eddig, pontosan olyannak mutatja a mestert, mint amilyenek mi is vagyunk, csak ő a vágy kielégítését nem pornó nézéssel küzdi le, hanem igazi baszással. Már írom a kritikát arról is.

5 People voted this article. 3 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Az ilyen srácok miatt nézik a csajok a pornót.