Loading
Hírek   /   Magyarok

Visszatér Kovi a pornó iparba.

2024.03.11.Curt

Egészen biztosan veletek is szembejött ez a hír, miszerint a többszörös Pornó oszkáros rendező Kovács István (aka. Kovi) úgy döntött, hogy visszatér a pornóba. 8 éve nem forgat már az öreg, és lehet utálni a filmjeit, de azt meg kell hagyni, hogy kibaszott jó csajokat talált meg és ha ő nincs akkor kevesebbek lennénk Egy Michelle Wild-dal, vagy egy Monique Covet-vel (ő érte mondjuk nem lenne kár :))

Szegény mester mellett, nagyon elmentek az évek és attól félek, hogy ő még mindíg a kétezres évek elejében él pornóilag, pedig már nagyon mások a fogyasztási szokásaink.

 Sok álmatlan éjszakám volt, mire meghoztam a komoly döntést, hogy befejezem a szakmát. Nem volt könnyű lezárni, de akkor tényleg azt gondoltam, örökre teszem. Felkéréseket viszont azóta is kapok a régi üzleti partnerektől és újaktól is, valamint rajongóktól. A mai napig rendszeresen megállítanak az utcán, majd kérdezik, mikor térek vissza – fogalmazott Kovi, aki bevallja, nagyon hiányzott neki az elmúlt nyolc évben a munka.

– Folyamatosan azt éreztem, visszahúz a kamera, és most engedek neki. Nem érzem magam annyira öregnek, hogy ne tudnék ebbe újra belevágni, sőt, erőm teljében vagyok. Az interneten sajnos sok hulladék film van, de nálam továbbra is a minőség lesz a fontos, mert örömmel látom, hogy ismét szükség van erre. Már hónapokkal ezelőtt úgy tűnt, hogy egy céggel együtt belekezdek, de voltak koncepciós hibák, egyet nem értések, amihez nem akartam adni a nevemet. Végül úgy döntöttem, kilépek onnan, aztán a saját kezembe veszem a dolgokat – fogalmazott a producer, akinek a neve sokáig fogalom volt a felnőtt filmes szakmában.

(by Blikk.hu)

Ha jól értelmezem, akkor egy Casting oldalt fog összerakni Kovi, ami viszont kurva jó ötlet, és nagyon remélem, hogy nem erőltetik az angol szöveget a casting videókban és magyarul fognak a lányok megszólalni. Ebből egy kibaszott jó kezdeményezés is elindulhat, de megvan az esély arra, is, hogy egy atom gagyi lesz. Amúgy meg mindegy, mert mi szeretjük a bénázásokat is, de csakis akkor ha magyar a csaj és így is beszél majd !

Mindenképpen figyelemmel kísérjük majd Kovi sorsát !

Vad Kati kiváló Milf lehetne, tini korom szerelme …

Ha valaki komolyan gondolja, akkor itt van Kovi induló oldalának a címe, ott minden infót megtaláltok a jelentkezés menetéről.

18 People voted this article. 16 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Visszatér Kovi a pornó iparba.