Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika   /   Orál

Fröcsögjön a nyál, meg a takony a faszra és egymás szájába lányok ! Swallowed jelenetek 2024/2.

2024.03.11.Curt

Pont egy hónapja néztük meg a Swallowed idei kínálatát, most pedig újra eljött egy adag nyálas közeli szopás, amit áttekinthetünk Mike Adriano fasz szopatós oldaláról. A kedvencem már most látatlanban is Eliza Ibarra és Katrina Colt jelenete lesz. (még tényleg nem néztem meg egyik jelenetet sem)

Kay Lovely & Lily Lou

A második csajra rá kellett keresnem, mert ismerős volt az arca, csak régebben nem volt ennyire ciklámen a csaj. Egyébként baszottul jó csöcsei vannak és meg kell hagyni, hogy eléggé jól is szopja a faszt.

A másik csaj is eléggé nyomja neki, de a fasz felénél mindíg megáll, nem értem miért nem lehet letorkozni Mike nem is annyira extra hatalmas nagy faszát ? A pink hajú csaj bevállalja és a takonyrobbanás is meglesz, pont úgy ahogyan szeretem. Videóban is megmutatom!

videó:

Összességében nem rossz a két csaj, de az arcukra ők is túlságosan vigyáznak, nehogy a smink lekenődjön róla.

Lana Analise & Skyla Sun & Chanel Camryn

Egy hármassal folytatjuk szerencsés Mike hadjáratát a szopatás világában. Kis pózolgatás után a csajok egymás után szopják a faszt, amit ha jól látok még egy mérő stopperral is mérnek 🙂

A legjobb szopási pózt sajnos a végére hagyják és alig csinálják ebben, amikor egy valaki szop, a másik segget nyal a harmadik meg köpköd, asszisztál és néha néha odanyal a herére.

A gecit meg észre sem lehet venni, Mike beleélvez a néger csaj szájába és kész, nem is látunk semmit belőle.

Skyler Storm

A csaj már az első etapban is szerepelt, de ott ő volt a bénább és a másik sokkal jobban szopott. Most úgy gondolta, hogy eljön szólóban és kijavítja a hibáját. Nézzük összejött-e neki? Kivételesen sokáig néztem volna a pina és fenéklyuk nyalását a csajnak, szexi volt, ahogy érdeklődő fejjel élvezte az egészet.

De rá kell buknia a faszra, ezért szerződött:

Meg kell hagyni hogy eléggé szép a csaj, és szívesebben néztem, volna, hogy basszák, mert itt szopás terén nem nagyon tud extrát nyújtani, a végére már szépen nyálas lesz a fasz a torkától, de semmi extra, kb ennyi.

Eliza Ibarra & Katrina Colt

És akkor a legvégére hagyom a legjobbat. Eliza egyébként is a kibaszott kedvencem, Katrinára meg az egyik Swallowed cikkemben figyeltem fel és kutattam utána, most sem fog csalódást okozni remélem ! Mondjuk abban a Daisy nevű csaj eléggé leiskolázta szopás tudomány tantárgyban.

Kevés csajszi van, akit még leszbiben is megnézek, de Eliza ilyen, most is brutál jó nézni ahogy fenéklyukat nyal -és nyalat.

De a lányok nem fenék nyalás miatt jöttek, hanem faszt szopni. Eliza imádja is a farkat, így kell ez csinálni lányok, nem csak éppen hogy a végét bekapni és úgy bohóckodni vele. Amíg a másik csaj dolgozik a faszon sem tétlenkedik, hanem a melleit szopatja, vagy éppen a heréket nyálazza be keményen.

Szopják jó csatakosan a faszát Mike-nak, de megint csak a legvégére veszik fel a legjobb pózt; a seggnyalós, fentről fasszopósat.

Szóval kicsit olyan felemás érzés és meg kell hogy mondjam, többet vártam ettől a jelenettől. Eliza odateszi magát, de nem tesz semmi extrát érte, csak úgy lehozza iparos módon.

A legfrissebb szettben Graycee Baybee és barátnője jelenete lett, ami most jelent meg szombaton. Itt az előzetese, eléggé brutálisnak ígérkezik, ígérem ezt fogjuk majd megnézni legközelebb !

7 People voted this article. 7 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Fröcsögjön a nyál, meg a takony a faszra és egymás szájába lányok ! Swallowed jelenetek 2024/2.