Loading
Hírek   /   Softcore

AI generálta csöcsös terhes nagymamák

2024.03.08.Curt

430 ingyenes videóval vár minket (engem hiába, és szerintem titeket sem) az egyik legnagyobb videómegosztón egy user, aki azt találta ki, hogy granny témakörben generáltat képeket a mesterséges intelligenciával, ami alá sztorit meséltet el ugyancsak az MI segítségével.

A videókat nézni inkább kellemetlen, mint izgató, ugyanis mozgás az nincs bennük, csak ki-be zoomol a képekre, és alatt van egy feliratozott történet, amit ugyancsak a mesterséges intelligencia mesél és olvas fel nekünk. Állítólag a történeteket is “ő” írta, arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy végre hol található olyan, ami bármiféle szexualitást engedélyez, ugyanis amiket én eddig próbálgattam, az mind tiltott bármiféle ilyen dolgot.

Itt érhetitek el az oldalt az Xvideos.com rendszerében.

Valamiért egyébként nagyon gyakori a terhes nők képe az MI által generált pornós képeken, ez a leglátványosabb, mert egyben hatalmas csöcsöket is generál, valamint igazán jó csajokat bazi ritkán láthatunk terhesen és meztelenül. Legtöbbször csak szutyok magyar romák, vagy latin csajok vállalják ezt be, persze tisztelet a kivételnek. Azt is megértem, hogy olyat generáltatnak vele, amilyen nem létezhet, 80 éves nagymama terhes hassal, vagy éppen farkasember fél méter vastag fasszal.

Számomra hihetetlen, hogy ebből még mindíg nem lett szinte semmi, miközben simán megír már a ChatGPT egy házit a középiskolás lányomnak, nem bír legenerálni lábujjakat ? Amúgy meg kurvára nem az én érdeklődési köröm ez az egész, és el sem tudom képzelni, hogy erre kiverjem valaha, csak nagyon furának tartom, hogy amíg meg tud írni egy két oldalas dolgozatot magyarul a lányomnak középiskolába, addig gondot okoz neki legenerálni egy női lábfejet, amin 5 lábujj van.

8 People voted this article. 2 Upvotes - 6 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    AI generálta csöcsös terhes nagymamák