Loading

Üdv néked, kedves egyetlen látogatóm Kenyából! Pár nap, és indul a prnlvr.com domain!

2024.03.05.Curt

Sokszor mondom, hogy hiánypótlóak vagyunk sok téren, de hogy nemzetközi szinten is ilyen sokan olvasnak minket, az aztán extra örömmel tölt el engem. Miután installáltam egy olyan modult a web motor alá, ami megmutatja melyik országokból érkeznek a látogatók magam is meglepődtem milyen messzeségből is olvassák a Pornolovert.

Főleg, így, hogy csakis kizárólag magyarul írom (nem lesz ez már sokáig így), de manapság egy jó webes fordító azért könnyűszerrel lefordítja a magyar szöveget angolra. Gondolom ezt is. Tudom persze, hogy sokan használtok VPN-t és ezek az eredmények nem minden esetben reálisak, de vegyünk egy olyan állapotot, hogy mégis azok és van egy igazi rajongóm Japánban is.

Az alábbi ábrán mutatom, honnan olvassák napi szinten a blogot:

Európa Portugália és néhány balkán országtól eltekintve megvan, persze Magyarországról a legtöbben. Afrika is képviseli magát Egyiptom, Marokkó és Kenya szereplésével. Ausztrália is ok, Indonézia , India és Japánnal együtt, de közel keleten is figyelemmel követik a pornó világát a mi segítségünkkel úgy mint Szíria, Afganisztán (!!!), Türkmenisztán, Azerbajdzsán … Dél Amerika nagyobb országaiból is vannak látogatóink, Brazília, Peru, Chile és Kolumbia is köztük van és persze Argentína is.

Ez (is) vezetett arra az útra, hogy pár napon belül el fog indulni a nemzetközi Domain-ünk, a www.prnlvr.com, ahová folyamatosan kerülnek majd fel a régebbi anyagok már eleve angolul, és persze az új posztok is kimennek majd ide is és oda is.

10 People voted this article. 10 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Üdv néked, kedves egyetlen látogatóm Kenyából! Pár nap, és indul a prnlvr.com domain!