Loading

Tudjátok mi az a Manure fetish ? Hihetetlen, mi mindenre képesek ezek a nők a pénzért. (Extrém tartalom !!!)

2024.03.01.Curt

Csak középszinten gagyogok valamit angolul így hát rá kellett keresnem a Manure kifejezésre és nem is csalódtam, a képek alapján gondolhattam volna mit is takar ez. Brutál az egész, fintorogva néztem végig a trailereket, és élek a gyanúperrel, (vagyis inkább reménykedem), hogy egy nagy fake, ez az egész.

Aki olyan régen benne van a netes pornóban, mint én, az talán még emlékszik az SMSfilm és a DVDmozi.hu oldalakra, ahol olyan extrém tartalmakat lehetett letölteni DVD minőségben, amikről 20 éve még csak álmodtunk. Ez a 2004-es Index cikk is azt taglalja, hogy a két legnépszerűbb film már akkoriban is a legendás “szex a szippantókocsival” és a simán csak “tyúkdugás” voltak. Ezek közül a másodikat szerintem láttam, az elsőből csak screenshotokat.

Én mindíg vágyom az extrémre, de a scat téma nálam mindíg csak addig jutott, hogy fintorogva megnéztem néha ezeket, és a max, amire életemben eljutottam, hogy megittam a csajom pisijét, de azt is fintorogva, mert langyos volt. Pedig abban a pillanatban nagyon vágytam rá … de azt is csak azért, mert a kolléganőm ellopott használt magas sarkújába pisilt bele. Szóval valahol érdekel ez a dolog, de csak mint külső szemlélőt, és viszolygok tőle, de közben meg figyelem, hogy basszameg, mikre képesek a nők, – gondolom nem kevés – pénzért.

Nna de a kis kitérő után térjünk vissza a témánkra, ami legtöbbször ebben a baszott nagy trágya gyűjtőben játszódik:

Kicsi koromban a nagyszüleim tartottak disznót, és tudom, hogy az az ürülék a legbüdösebb a világon, mivel a disznó mindenevő. Feltételezem, hogy ez a cucc az lehet, vagy egy ordas nagy kamu, és “csak” sár. A videókban a csajok megmerítkeznek a cuccban, úszkálnak benne, simogatják magukat, de van, amikor ebben a trutyiban basznak. Ha igazi, akkor mennyi pénzt fizetnek ezeknek a csajoknak, vagy élvezetből csinálják? 🙁

Egyébként meg hogy a faszomba nem kapnak el valami fertőzést, gumi minden nélkül amikor ebben a cuccban csinálják. Tehén egyébként, amint olvasom, de akkor is bassza meg.

Ez a csaj pld. úgy élvez el, vagyis játssza el, hogy elélvez, hogy a feje a trutyi alatt van:

A csajok között azért ne keressetek Vixen modelleket, a szokásos alja kategóriák főleg Németországból (az oldal is onnan származik), de van közöttük pld. egy magyar is. – Mit csinálsz Németországban ? – Trágya modell vagyok, tehén trágyában szexelek és ujjazom magam.

Szóval brutál ez az egész, és csodálkozok a világra, hogy találok még ennyi év után is olyan új dolgot, amit eddig legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna. Ezek után az én kis fenéklyuk, vagy éppen a láfétisem kismiska és nem érzek semmi szégyen érzetet sem (nem mintha valaha is éreztem volna)

Ti mit gondoltok erről? Ugye hogy ez már azért elég beteg dolog?

18 People voted this article. 3 Upvotes - 15 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Tudjátok mi az a Manure fetish ? Hihetetlen, mi mindenre képesek ezek a nők a pénzért. (Extrém tartalom !!!)