Loading

Egy újabb pornócsillag hunyt ki

2024.02.28.Simon Lukapop

Szomorú hír érte a pornórajongókat Valentin másnapján. Alig egy hónapja vesztettük el Jesse Jane-t drogtúladagolásban, most egy másik texasi szőkeség hagyta ott végleg az Ipart, a hasonlóan legendás Kagney Linn Karter. Róla emlékezünk.

A texasi születésű Kagney erotikus táncolással indította a karrierjét Missouri államban, ahol hamar megmutatkozott a tehetsége és 2007-ben az Év Showgirlje címét is elnyerte a Déja Vu klubban. Innen egyenes út vezetett az erotikus fotózásokig és a Naughty America produkciós céghez, ahol leforgathatta első pornójelenetét nem mással, mint Johnny Sins-sel.

http://pornzog.com/video/16007223/johnny-sins-and-kagney-linn-karter-in-hottest-xxx-movie-big-tits-incredible-pretty-one/

Már itt megjelent a hozzáköthető kisajak piercing, ami megkülönböztette a többi szilikonos szőke picsától.

Dolgozott az összes nagy amerikai studiónak a Brazzerstől, a Elegant Angelen át a Zero Tolerance Entertainmentig és szerepelt az összes szexújságban a Penthousetól a Hustlerig.

2010-ben megkapta az AVN Best New Starlet díját, amit a legjobb pályakezdőknek szoktak odaítélni. Ekkor már több mint 150 film jelenetet tudott maga mögött és ragyogott a reflektorfényben.

http://pornzog.com/video/17565467/kagney-linn-karter-in-big-wet-tits/

Ő is végigjárta a pornós ranglétrát és fokozatosan tért át a puncis dugásról a hardcore műfajokra. Minden lépcsőfoknak exkluzivitása volt, amit minőségi filmekben lépett meg. A csúcson már bevállalta a dupla anált is, elsőként a Kagney Linn Karter is Relentless című opuszban, ami véleményem szerint karrierjének legjobb filmje lett.

http://pornzog.com/video/17582642/kagney-linn-karter-is-relentless/

Egy ideje már nem forgatott filmet, hanem Ohioban nyitott egy rúdtánc stúdiót, ahol tanított. Rajongóit már csak Onlyfansen kényeztette tartalommal. Barátai és a hozzá közelállók sokszínű, szerethető személyiségnek ismerték, de a vidám természete ellenére mentális egészségi problémákkal küzdött, ami végül az öngyilkoságba hajszolta. Csak 36 éves volt és most kezdte volna a pornó utáni „nyugdíjas” éveket.

Nekem egyike a kedvenc pornósztárjaimnak és az egyetemi éveim pornófogyasztásának meghatározó alakja volt. Bár a magasan vinnyogó orgazmus hangja sokszor idegesített, a melleit és a punci piercingjét mindig öröm volt látni. A dugásnál is jobbak voltak az erotikus felvezetői (talán ebben volt a legtehetségesebb), még a srácok beérkezése előtt mereven álltam rá.

http://pornzog.com/video/14911271/kagney-linn-karter-getting-fucked-in-the-ass/

Gazdag öröksége velünk marad. Nyugodjon békében!

19 People voted this article. 19 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy újabb pornócsillag hunyt ki