Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

A német cigánycsajszi dupla anális behatolást akart, de nagyon csúnya vége lett.

2024.02.22.Curt

Az Origos címadó kollégák segítségét kértem ennek a headernek a megalkotásában és ezt javasolták. Futottak még a: “Ráfosott a migráns a fehér lepedőre“, a “Erre senki nem számított: ujjazás közben jött ki a csúnya barna valami a roma lány hátsójából” és még a “Nem hiszed el mi volt a lány fenekében, megmutatjuk a cikkben“, de végül a fentire esett a választásom.

Persze, hogy megint egy woodmanes jelenettel van dolgunk, és persze hogy megint túl sokat akarnak már és megint csak ez lett a vége.

Coco Kiss úgy gondolja, hogy ő most akkor itt és most bevállalja a DAP-ot lesz ami lesz. Az analvids szerint már 54 éves szegény, de ne higgyünk neki, szerintem valamit nagyon elírtak ott is, azért ennél fiatalabb a csaj. Piercinges punci, határozott fellépés és a belengetett pénz, amit a csaj szerintem tutira fogszabályzóra szeretett volna költeni.

Nem tudhatom, hogy így is megkapta-e a megemelt összeget, hogy nem jött össze a jelenet.

Pierre most (hála Istennek) ebben a jelenetben nem szerepel, csak operatőrködik nekünk. Próbálják a DAP-ot összehozni, de csak egymáson elcsúszkáló faszokat láthatunk extra közeli makró módban, valamint David Perry kezén a tetoválást, miszerint: “Judit”

A nagy hévben nem figyeltek arra, hogy már voltak árulkodó jelek a tragédiára, amikor kivették a faszt ott figyelt a fenéklyuk karimán a barnamaci, de aztán amikor a végén még úgy gondolja Dávid, hogy ő majd akkor most megmutatja mit tanult az évek során G-pontos stimuláció néven és három ujjal csapatja a csajnak, hát … nézzétek meg a videót …

9 People voted this article. 5 Upvotes - 4 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    A német cigánycsajszi dupla anális behatolást akart, de nagyon csúnya vége lett.