Loading
Jelenetek   /   Kritika

El lehet baszni egy jelenetet, amiben három csaj van egyszerre?

2024.02.20.Curt

Le kell lőnöm a választ már az elején: Sajnos igen. A benne szereplő srác egészen biztosan nagyon élvezte, hogy egy perc alatt három különböző pinába tolhatja be a faszt, de nekünk nem annyira lett feszülős a farmer emiatt.

Sokat gondolkodom azon, hogy már nekem lettek szélsőségesek az igényem (hát persze), vagy ezek a jelenetek is felizgatnak férfiakat is, mert abban egészen biztos vagyok hogy sok nőnek a fantáziáját beindítják, de hogy mi férfiak a szép csajokon kívül látunk-e benne más izgatót nem igazán tudom elképzelni. Az meg, hogy három szépség szexizik a tengerparton már elég kevésnek tűnik 2024-ben.

Persze hogy egy Vixen jelenetről beszélünk, amiket sokszor azért szoktam bírni, ha másért nem hát az igényes fényképezés és a helyszínek miatt mindenképp. Ez most is megvan és a szokásos srác is szerepel benne, hogy jó legyen a csajoknak is (kivéve mondjuk Minicsinit, aki hozzánk hasonlóan a keményebb igazi pornót szereti), és olyan vaníliás minden.

A szörf oktató srácra eléggé ráindul a három grácia (“és nincs semmilyen demokrácia” by Tankcsapda), és egy kis intró után hopp és máris mindenki meztelen:

Leírom a neveket is, hátha valakinek nagyon bejönne valaki a csajok közül és rájuk akar keresni. Kelly Collins, Bella Spark, Christy White a csajok sorrendje a kettővel fentebbi kép értelmében.

Kis előjátékos smárolás a csajok között, simogatás stb. ami eleve totálisan elképzelhetetlen egy hardcore jelenetben, de itt megvan ez is, majd szopják a nagy farkát a srácnak sorban, egyetlen egy nyálcsepp vagy takonyfröccs nem csattan a heréjén, ezt ne várjuk, mert rossz jelenetben vagyunk.

A szőke rövid hajú csaj lovagolja meg a faszt, a másik kettő meg nagyon örül ennek és puszilgatja őt, támogatja a lovagolás sikerességében:

Engem a barna hajú érdekel, a kis pamacskával a kis pinája felett, de ő a csak a harmadik lehet a sorban, de legalább szemből ül bele a faszba.

Természetesen egyetlen egy szem szál szőr sincs senkin sem, de a felvételre is rá van engedve egy simító filter, vagy mi a fasz, mert ilyen tökéletes bőre nincs senkinek sem, csak ha az egész teste be van púderezve. Itt azért van egy kis izgató rész, amikor terpesztve a csaj feltartja a pucér kis talpait és mozgatja a lábujjait, míg az egyik csaj a pináját nyalja, a másik meg a pinás faszt.

Majd pózt váltanak és a megjátszós szőke jön, majd a hosszú hajú, akinek legalább van egy pár pattanás a karján, amit nem tudott eltüntetni az Adobe Premiere.

A srác is mint valami gép bassza őket, csak a dugásra koncentrál, és még nála sem látok semmi élvezetet, habár lehet, hogy csak a vizes zsemlére gondol ő is, amire én szoktam amikor el kell terelni a figyelmemet szex közben. Vagy még az öreg Piroska néni melleit tudom javasolni, amit egyszer megláttam, mikor a haveromhoz mentem át. Ezek szoktak segíteni nekem 🙂

A gecispricc legalább tisztességes, de ebben a jelenetben ne legyünk már biztosak abban sem, lehet, hogy valami CGI az is, és mű dolog mint a csajok nyögdécselése mind végig.Az első csajnál már volt anál, és az sokkal jobb lett mint ez az egész akármi, de a szőkéknél nem találtam ilyet.

Összegzés:
Kevés olyan kritikám, van amiben egyetlen egy videót sem tudok bevágni, de ez olyan lett. Nincs benne semmi izgalmas és izgató, de lehet hogy megvan ennek is a közönsége. Egyetlen értékelhető kép volt, amikor be bandzsított az egyik csaj és legalább mindenki meztelen volt, ahogyan azt kell.
Szereplő csajok
95
Szenvedély, baszás
25
A ti értékelésetek3 Votes
33
60
10 People voted this article. 8 Upvotes - 2 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    El lehet baszni egy jelenetet, amiben három csaj van egyszerre?