Loading
Extrém   /   Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Egy kis bőnyálas fejjel lefelé szopatás jöhet? Facefucktour.com videók.

2024.02.19.Curt

Kétségbeesve keresem azt a szájbaszós oldalt, ami kielégíteni a vágyaimat, de eddig még nem találtam meg. Ebben nekem nincs szélsőség, mindent, de tényleg mindent elfogadok a témában, amit én is csinálok, vagy csak álmaimban csinálnék.

A Slapp Happy sorozat annak idején, vagy a régebbi Gag Factorok még jók voltak, de a Facialabuse oldalaktól is ki vagyok már ábrándulva kicsit, főleg azért, mert olyan szutyok csajokat válogatnak össze, hogy … Most is rátaláltam egy oldalra (szerintem kolumbiai), amiben van egy jó nagy faszú srác és csak simán szájba basz csajokat, akiknek rendszerint minden alkalommal beleélvez a szájukba. Letöltöttem egy elég nagy csomagot és rászántam félórát a munkaidőmből (pszt, csak el ne mondjátok senkinek), hogy átnézzem és kritikát írhassak róla nektek. Két jelenetet találtam a 77 közül említésre méltónak.

Az egyik egy rohadt jó jelenet, amiben végig fejjel lefelé van a csaj és nem nyúl a kicsorgó nyálhoz kézzel. A végén a geci is ide spriccen bele. Azt bírom az ilyen szettekben, amikor fejjel lefeléből állóba jönnek a csajok és nem nyúlnak a fejükhöz. Szétgyalázott ábrázattal néznek a kamerába. Ha nem lenne gecis ilyenkor a csaj és én lennék a faszi helyében, akkor szépen le is nyalogatnám mind egy szálig a nyálát az arcáról, aztán visszaköpném rá aztán megint, aztán megint és akkorát élveznék mint a ház !

A másik nem is egy szájbaszás, hanem egy szájba beleverés, atomszexi ahogy az egyik csaj beleveri a faszt a másik szájába.

Esetleg tudtok ajánlani bármi olyan weblapot, csajt, vagy Clips4sale oldalt, amin kőkemény bőnyálas szájbaszást tudok találni ?

4 People voted this article. 4 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Egy kis bőnyálas fejjel lefelé szopatás jöhet? Facefucktour.com videók.