Loading

Neked van otthon Goon Cave-ed ?

2024.02.06.Curt

Kb 13 éves korom óta eléggé aktívan foglalkozom a pornóval, középiskolában még pornó újságok eladásából sikerült megvennem a Commodore 64-hez a floppy egységet, aztán DVD írással sikerült egy plusz havi fizut megkeresnem havonta (régi szép idők …) …

de soha az életben nem vertem ki így, körberakva magamat több monitorral képekkel és stb. Nemrégen találtam erre a fórumra, ahol “gooncaverek” osztják meg egymás között, hogy milyen az ő barlangjuk és hogyan csinálják.

Hivatalosan :

goon cave [többes számban goon caves] [internetes szleng] Hosszú maszturbációknak[“gooning”] szentelt terület vagy szoba, gyakran többmonitoros elrendezéssel, amely egyszerre több pornográf tartalmat mutat.

Vannak akik elég kicsiben tolják :

De persze vannak akik már komolyabban neki készülnek és van aki komplett utazókészlettel csinálja (műpinák egy kis tatyóban )

Mindenki másképp csinálja, én soha az életben semmilyen segédeszközt nem vettem még igénybe, de lányok használt szandáljait szagolom közben, vagy éppen közrefogom a farkammal és baszom őket. Szóval én csak kussoljak, mert sokkal gázabb vagyok a fentieknél, akik csak simán verik a faszt 6-7 órán át és “mit ad isten” közben szeretik ha több helyről is érik őket impulzus egyszerre …

Feladvány: ki találja meg a Veronica Leal jelenetet az egyik monitoron a legalról ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Neked van otthon Goon Cave-ed ?