Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek   /   Jelenetek   /   Kritika

Ez a csaj is megbánta, hogy Woodman-hez jött castingra.

2024.02.06.Curt

Régen volt már nálunk Pierre casting, de mivel tudom, hogy nagyon szeretitek, megint egy nagyon különleges jelenetet hoztam ez a francia „mester” casting stúdiójából. Ez a kis szerény cseh csajszi úgy dönt, hogy pornózni fog és ehhez a legismertebb arcot választja magának. Elég annyit mondanom, hogy a végére szerintem bánni fogja a döntését.

Azt a képek alapján látjátok ti is mennyire szép csajról beszélünk, de hát cseh a drága, és ott szerintem nehezebb csúnya csajt találni mint szépet. Pici cicik, kopasz pina és az elmaradhatatlan piercing a köldökben. A teste is eléggé rendben van, és persze végig csinálja a szokásos benyalok – megujjazlak – berakom a kis pöcörőmet a fenekedbe Woodman forgatókönyvet.

Két dolog miatt tudok szeretni egy ilyen jelenetet és ez egyik esetben sem a faszik érdeme, akik szerepelnek benne. Az egyik, amikor a csaj szétélvezi az agyvelejét, annyira jó neki ahogy meg lesz baszva, a másik pedig, amikor kurvára nem akar ott lenni és már bánja ezt az egészet. Ebben az utóbbi helyzetben csak akkor jó a jelenet, ha szép a csaj, de nagyon. Itt már biztosan kitaláltátok, hogy ez utóbbival lesz szerencsénk találkozni.

Kinyalás után felkerül a csajra a szemkötő és Woodman máris berakja neki a hatalmas nagy farkát, odaáll mögé kókadt pöccsel. Seggbe rakja, de ebből nem sokat látunk, leginkább semmit. Közben belopakodik a másik srác, de nem szopatni jött, hanem először Woodmannek ad egy pohár vizet, mert fél, hogy ha egyszer kiveszi a pisilőjét, már nem tudja visszarakni a csajnak.

Majd DP-be rakják mi meg azon kezdünk el izgulni, hogy élvezze már szegény csaj legalább ezt, és néha már-már feltűnik rajta az élvezet pici apró szikrája, ahogy belemozog. Amikor aztán alulról és szemből teszik DP-be elég látványos (ezt videóban is kivágtam nektek), és itt már mintha élvezné a drága kicsit a dolgot, ha nem állnának meg.

Nézzétek milyen jó fejeket vág közben !! 🙂

videó:

Aztán persze addig csinálják, míg ki nem figyel a kaki úr. Illetve itt leginkább kifolyik szegény csajsziból.

Aztán még a zselés hajú srác kúrja egy kicsit, majd Woodman is a fenekét. Látványos még ahogy ráveri a gecijét a fiatal srác és az sem nagyon jön be a csajnak. Woodman még szerintem nem élvezett, el, szóval egy „to be continue …” felirattal zárjuk a jelenetet, és azzal, ahogy a csaj kisprintel a fürdőbe lemosni a gecit az arcáról.

Eléggé sokat elmond az igazamról az, hogy amikor a fiatal srác rakná be a csajnak fenékbe, egyáltalán nem engedi neki, annyira fáj, de Woodman kis cerkája gond nélkül lötyög a kis tini fenekében.

Mégis mi lehet amit még nem láttunk és „megér” egy folytatást ? Woodman elélvezése a csaj szájába esetleg egy kis plusz pénzért pár csepp pisi a fürdőkádban. Nyomoztam Charlotte Johnson után, de nem sok jelenetet csinált és anál szerintem csak ez az egyetlen volt. Említésre méltó jelenete volt még talán a WDgirls.com oldalon, amiben berúgatnak csajokat. Állítólag 2018-ban vonult vissza … és élete végéig bánni fogja ezt a jelenetet.

Erről jut eszembe, ismeritek-e a fenti oldalt (WDgirls), írjak róla egy kielemzést? Jó (és nem annyira jó) csajok basznak be benne és veszítik el a kontrollt, miközben forog a kamera. Pisiznek és összehányják magukat, szóval pikáns téma …

3 People voted this article. 3 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ez a csaj is megbánta, hogy Woodman-hez jött castingra.