Loading
Hardcore   /   Hírek   /   Orál

Ilyet még nem láttatok ! A csaj úgy élvez el, hogy csak szopja a faszt és a pinája érintetlen marad.

2024.01.31.Curt

Sok mindent látott szemem mindíg talál újdonságot, és szerintem ilyet még ti sem nagyon láttatok, a jelenet a Hotmilfsfuck.com oldalról származik, ahol elég jó amatőr csajok jönnek el, hogy kamera előtt megbassza őket egy fiatal srác.

A srác eléggé jól tud baszni és még jól is néz ki, szóval minden adott egy jó kis kúráshoz és általában nem is szoktam csalódni a jeleneteikben. A mostanit is nagyon bírom, amiben egy Addison Ruby nevű csaj adja oda magát, és még a barinőjét is hozta magával. A szettben, hogy ne kerülje el a figyelmünket, minden elélvezését a csajnak jelölik, és mire ehhez a szopáshoz jut, már túl van legalább 7 elélvezésen. A leglátványosabb ezen kívül ez az ötödik :

Én nagyon bírom amikor ilyen őszintén mutatnak meg dolgokat, és nincs megjátszás. Vagy legyen péppé baszva egy csaj és akkor nem bánom azt sem ha nem élvezi, vagy akkor egy ilyen jelenet, amiben még anál sincs, de mégis izgató az igazi dolgok miatt. A csaj annyira élvezi a helyzetet, hogy mélytorkoztatják és öklendezik a faszban, hogy úgy élvez el, hogy a puncijához senki nem ér. Ez azért eléggé ott van !

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ilyet még nem láttatok ! A csaj úgy élvez el, hogy csak szopja a faszt és a pinája érintetlen marad.