Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Anya Olsen még egy „anya-cserés” milf jelenetből is képes jót csinálni.

2024.01.25.Curt

Hiába még csak 29 éve a csaj, de az USA-ban már simán Milfnek bélyegzik és az egyik legnagyobb ilyen témájú oldal szereplője lett. Ott nagyon népszerűen ezek az oldalak, és a MYLF.com kifejezetten csakis erre a témára épít fel számos oldalt. Néha azért rá szoktam nézni ezekre, mert van amikor jól eltalálják a szkriptet és jó lesz egy-egy jelenet. Ez a lentebbi is ilyen lett, és főleg a címben szereplő csaj miatt.

A sztori röviden a Deepl szerint :

Anya és Ellie is kétségbeesetten vágyik unokákra! Mindent megpróbáltak, hogy szabotálják fiaikat, Jimmyt és Nickyt, abban a reményben, hogy teherbe ejthetik a barátnőjüket. Kétségbeesetten szeretnének újra gyereket a családba, és mivel még mindig vonzó és termékeny hölgyek, azt tervezik, hogy teherbe ejtik egymás mostohafiát. Azzal az ürüggyel, hogy megtanítják a fiúkat a szex alapjaira és arra, hogyan elégítsék ki a barátnőjüket, becsalogatják őket egy gőzölgő alkalomra. Miközben Jimmy és Nick egymás mostohaanyját dugják, kísértést éreznek a cserére, és saját határaikat feszegetve babát csinálnak az anyjukkal!

Egy gőzölgő alkalomra … 🙂

Ezekben a jelenetekben azt bírom, amikor eljátsszák, hogy a saját anyjukat (persze csak mostoha), basszák meg, mintha kurvára nem lenne mindegy, hogy a haverét, vagy a saját mostoháját kúrja …

A jelenetek gyönyörűen vannak fényképezve és jól meg vannak csinálva tűles és profi minden felvétel. A két anyuka mutatópálcával mutatja meg a srácoknak, hogy hol mi van egy női testen, majd kinyalatják magukat egymás gyerekével. Aztán kis lovaglás után jön a párcsere és a srácok a saját anyjukat baszhatják. Ezek szerint ez a fantázia még mindíg nagyon népszerű, és amikor cserélnek én is látok benne izgatót, pedig a hideg is kiráz a gondolattól, de el tudok vonatkoztatni, egy ilyen csajjal mint Anya. (anya … értitek … :))

Szóval Anya Olsen fia a kisgyerek, akinek kipirosodik az arca és kinéz vagy 17-nek, de persze nem annyi. Egyébként a csajomnak kell ilyen jeleneteket vadásznom, mert a meleg pornó (brrrr…) mellett ezeket szereti nézni, amikor tapasztalt anyukák megtanítják a fiatal tudatlan srácokat, akik nagyon készségesek :))) Ez a kis gyerek a kedvence, mert ez úgy is néz ki minden jelenetben mint aki tini.

A másik csaj mintha nem is lenne, egy tucat pornós csaj műmellekkel és ronda pinával.

Amikortól rátérnek a saját gyerekeikre és lovagolnak a faszukban, majd beleélveztetik a pinájukba válik igazán kicsit beteggé a jelenet, ami nekem bejön. Ha már közösen kell pornót nézni akkor meg kell találni benne az izgatót …

Videó arról mikor ráindul a faszra, amire tilos neki :

A végén persze a pinákba élveznek, a csajok meg örülnek, hogy lesz unokájuk ? Amit ők szülnek meg? Vagy mi ?

A csajtól egyébként a kedvenc jelenetem a Mike Adriano féle Trueanal tágítás.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Anya Olsen még egy „anya-cserés” milf jelenetből is képes jót csinálni.