Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Romantikus szenvedélyes szeretkezés helyett kőkemény pofozós seggbe baszás.

2024.01.24.Curt

Már régebben is írtam erről a remek kis latina oldalról, ahol úgy rendesen odabasznak a csajoknak, nem finnyáskodnak és nem finomkodnak, megadják a csajnak ami kell neki. Ennek a csajnak pontosan ez kell, mert amikor DP-ben basszák olyan szinten mozog, és élvezi a kúrást, hogy öröm látni a lovaglását.

Persze előtte jól torokba szopatják a srácok és kellemesen sorba basszák a kis picsáját is. Egy tavaly karácsonyi jelenet ez, de kurvára nincs benne semmi ünnepi.

Már csak ezt a pofozós szopatást nézzétek meg :

Aztán a baszás sem egy finomkodós, próbáljunk az óvszer használatától eltekinteni (nehéz lesz …), és élvezzük csak a látványt, ahogy azonnal totál tövig vágják a csajnak pinába a faszukat a srácok. Olyan gyorsan történik minden, hogy a screenshotok, amiket mutatok nektek is elmosódnak. Szemből basszák, a száját meg kúrják tövig fejjel lefelé, ahogy kell.

Doggyban is kúrják egy kicsit, de itt nincs pofozás ellenben van egy bőr bizbasz és azzal ütik vágják a seggét, de nekem a szemből baszás a legdurvább, ahogy piff paff mennek a nagyobbnál nagyobb pofonok és közben meg a kegyetlen vad baszás. Olyan mint amikor mondja a csajod, hogy kúrjad gyorsan, te meg már a maximumon tolod és még mindíg azt mondja, hogy gyorsabban, keményebben !!!

Nézzétek ezt az egy percet, 1 darab perc és mégis mennyi minden történik benne:

Aztán amikor hátulról kapja a DP-t jön el az a pont amit már fentebb is írtam, hogy “basszatok még keményebben”. Kurva jó látni, ahogy a csajszi mozog bele a faszokba pedig egy a fenekében is van, egy pedig a kis pinájában. Szenzációs jelenet.

Sír és ordít közben, de akkor is baszatja magát. A végén a geci engedés is zseniális, nézzétek meg videóban:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Romantikus szenvedélyes szeretkezés helyett kőkemény pofozós seggbe baszás.