Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore

Hogyan lehet egy női fenéklyukból pisilni ? 5 videóban bizonyítom, hogy igenis lehet !

2024.01.16.Curt

Ne gondoljátok, hogy férfiból nem lehet, mert igen, már írtam erről is, de ezt inkább engedjük el jó messzire és nézzük a csajokat, akik bevállalják hogy szerepeljenek e legendás Basined sorozatban, ami mára az egyetlen kedvencem maradt a Giorgio Granditól.

Biztosan láttatok már ilyen jelenetet, amiben a csajokon kívül főszereplő még egy hatalmas grilles tál, aminek vagy 150 centi az átmérője és a földre van téve. Ez többször is szerepel a jelenetekben, és leginkább nedvesség gyűjtő szerepben, azaz ebbe guggol / ül / fekszik bele a csaj és oldalról jön a zuhatag.

Sweetie Plum

Kezdjük egy olyan csajjal, aki már visszavonult. Nem őszinte a mosolya, miközben lenyomják a fejét egy liter pisibe. Kap azért a végén pisit a fenekébe, de nem egy szökőkút a spricc.

videó:

Kira Viburn

A kis édes Kira sem nagyon forgat mostanában már, pedig nagyon szerettem az őszinte reakcióit. Azt láthatjátok most is, ahogy meglepődik akkor is, amikor belepisilnek a fenéklyukába és akkor meg meg jobban mikor kifingja. Milyen rettenet cukker már, ahogy fintorog !

videó:

Dee Williams + Syren de Mer

Az amerikai milf sem maradhat ki a sorból, a nagy fenekével és a hatalmas csöcseivel ő is átutazott és persze hozta a barinőjét is Syren-t, akivel ugyanazt a kiképzést kapták meg. Nagy amerikai picsákból kifröcsögő pisit láthattok tehát :

Először Syren … aki sokkal perverzebb mint a másik néni, lefetyeli élvezi a pisit.

Itt pedig a barinő Dee Williams:

A legvégére hagytam az egyik közös nagy kedvencünket Kaitlyn-t, aki ugyancsak bevállalt egy ilyen forgatást és persze hozta a formáját a drága !!

videó:

Minden tekintetben kenterbe veri az előző összeset a csaj, már csak abban is, ahogyan úgy issza a pisit mint a férfiak a sört nyáron 40 fokban húzóra egy nagy pohárral.

1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Hogyan lehet egy női fenéklyukból pisilni ? 5 videóban bizonyítom, hogy igenis lehet !