Loading
Anál   /   Hardcore

Elpusztított fenéklyukak. Mutatok nektek hármat is ezek közül.

2024.01.11.Curt

Bocsánat, amiért ebben a hónapban főleg a Legalporno-ról fogok szemezgetni, de annyi tartalom jött ki az ünnepekben ott, hogy nem tudok vele betelni és utolérni magamat. Mindíg találok egy-egy gyöngyszemet, amit meg kell hogy osszak veletek is, mert tudom hogy szeretitek.

Ilyen máris ennek a kolumbiai (vagy brazil?) csajnak a fenéklyuka, akiben van vagy 40 kiló és mégis olyan durván nagyra tágítják a fenekét, hogy szerintem ő most a csúcstartó az ottani modellek közül. Írtam már róla és akkor is nagyon rácsodálkoztam a picsájára. Jessica Bunny a neve a drágának és a legutóbbi jelenetében egy négyes behatolást kell átélnie. Van a brazilok között egy kifejezetten nagy faszú csávó, aki mindíg ilyenkor bejön negyediknek, ugyanis akkora nagy a fasza, hogy messziről is odaér, ahová kell 🙂 Aztán még egy dildót persze bevetnek és odanyomkodják neki, aztán meg jöhet a látvány, ami után egy proktológus is elismerően csettintene.

Egyébként annyira bejött a cégnek, hogy már át is importálták Európába és csinált már GG jelenetet is.

Itt a videó:

A másik csaj egy orosz modell, a 19 éves Nika Bride, aki még mindíg nem csinált több emberes jelenetet, mindazok ellenére, hogy a sok száz honfitársa közül szerintem neki van a legjobban táguló kis fenéklyuka. Gyűjtöm a jeleneteit, mert mindegyikben isteni nagy Gape-ekre képes. A legutóbbiból mutatok most egyet, és ne feledjük, hogy csak egyetlen fasz járt abban a picsában és mégis ilyen lett. Mi lenne, ha DAP-ot kapna ?? És még ráadásul élvezi is az anált, szóval nem tudom miért nem vállal be gruppen jelenetet?

Videó:

Még egy brazil csajt hagyok harmadiknak, mégpedig az egyik kedvencemet; Mih Nimfetinha-t, aki ugyancsak forgat már itt a cseheknél is. Ez egy szépen kitolt cuki kis prolapse a csajtól, ami az egyik legszebb, amit tavaly egy barna bőrú csajtól valaha láttam. Én nyalnám, de nagyon !!! Többször is megmutatja eme tudományát a kamerának a csajszi a jelenetben:

videó:

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Elpusztított fenéklyukak. Mutatok nektek hármat is ezek közül.