Loading

Milyen évet zárt a világ legnagyobb pornó videómegosztója? Mikre keresünk rá legtöbbet, mi, magyarok a PornHub-on?

2024.01.08.Curt

Annyira nem sok változás történik évről-évre a Pornhub összesített listáján, de azért szemezgettem belőle nektek egy két érdekesebb szösszenetet.

Ami talán érdekes lehet, hogy kiválogatták azt, hogy a nagyobb sport és egyéb események során mennyire visszaesett a forgalmuk, ilyen volt a Bajnokok Ligája, a koronázás, vagy éppen az Euróvíziós dalfesztivál, jja és persze a tavalyi SuperBowl.

A Top20 listába naná hogy nem fértünk bele a lakosságszám alapján is, de szerintem sok magyar netező, ha csak simán beírja a Google-be, hogy “pornó”, akkor nem feltétlenül a neves kanadai oldal jelenik meg neki első találatként, aztán egy gyors masztira már kattint is az elsőre. Ki is próbáltam és a találatok között hamarabb jött fel egy telex cikk, mint a PornHub.

  1. Egyesült Államok
  2. Fülöp-szigetek
  3. Franciaország
  4. Mexikó
  5. Nagy-Britannia
  6. Japán
  7. Németország
  8. Olaszország
  9. Kanada
  10. Brazília

A fülöp szigetek igen előkelő helyezésének tudom be ezeket a fura kereséseket, mely szerint a legkeresettebb szó a “hentai” volt tavaly. Látjátok? A PINAY, megelőzi az “anal”-t, ezt pedig annak tudhatjuk be, hogy gyorsban mindenki rákeres a PINA szóra és hát pont alatta van az “Y” is és azt is hozzáüti 🙂 Egyébként az egyetlen ország, ahol a lányok beelőzték a férfiakat az pont a Fülöp szigetek.

Az USA-t államokra is kibontották és mindíg meg szoktam nézni hogy hol van a legtöbb lábimádó kolléga, de most sajnos kimaradtunk ebből a szórásból.

A legkeresettebb pornósok listája is pont olyan mint amilyennek gondoljuk, semmi extra nincs benne, nekem kicsit fura, hogy Johhny Sins milyen elől van, egy csomó nőt is megelőzve …

Azért Abella Danger közel 2 milliárdos megtekintése eléggé durva, de inkább nézzünk 5 szexi képet az első 5 nőről, hogy ne csak chart-okkal szúrjam ki a szemeiteket Jól látható, hogy a természetes nagy mellek eléggé befolyásóló tényezők a csajoknál.

Ami még érdekes chart lehet a generációk közötti megoszlás. Nézzétek meg éppen ti hová tartoztok és igaz-e az állítás. Én az X generációban vagyok és a felsoroltak közül egyedül a bukkake-ra kerestem rá, de arra szerintem eléggé gyakran. De hogy az 55 év felettiek miért gerjednek a cigizésre, az rejtély …

Mi úgy látszik nagyon nem vagyunk trend követők, és nem is leszünk, nálunk továbbra is az anál a vezető, de jön föl a “prolapse”, a fisting és a pisi is, leginkább azért mert ezekről írok cikkeket 🙂

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Milyen évet zárt a világ legnagyobb pornó videómegosztója? Mikre keresünk rá legtöbbet, mi, magyarok a PornHub-on?