Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

Veronica Leal 2023: továbbra is ő a világon a legjobb dél amerikai pornós, aki mindent bevállal.

2024.01.02.Curt

Nem lehet egyszerűen megunni a kis Veronikát. Már itt is írtam róla sokat akár idén is jobbnál jobb jelenetei jöttek. Megpróbálom most átnézni a csaj összes idei jelenetét (volt neki egy jópár), és meggyőzni titeket, hogy miért ő az egyik legjobb pornós a világon.

Volt neki idén is minden, 1/1-es jelenet, csakúgy mint páros orgia valamelyik kezdőbb csajjal, de a legtöbb jelenete olyan volt, amiben őt baszták olyan szinten péppé, hogy az más nőt egy életre elkeserítene a pornózástól, de ő minden pillanatát élvezi.

Nézzük csak meg a szóló jelenetét, Angelo Godshack-el!

Hogy kezdődik basszameg ez az egész ! Figyeljétek:

Nem egy Kovi film kezdés nem igaz ? A mázlista Angelo jó alaposan alávág a drágának, jót basznak együtt, de nem akarom ezzel elvenni a helyet a többi jelenettől. De azért pár képet mutatok belőle, végre pinát nyalnak, ami nagy ritkaság, és úgy egyáltalán egy tökéletes baszás ez, ha lenne pornó akadémia, akkor biztosan tanítanám, hogy így kell jól éreznie magát egy nőnek és egy faszinak, akik már basztak 500 különböző emberrel életükben és tudják mi a jó a másiknak és maguknak is.

Nézzük egy “kicsivel” keményebbet mondjuk ezt a jelenet részt, amikor az arcára fröcsög egy szépséges nagy adag geci, aztán meg a fenéklyukába egy még nagyobb mennyiség. Nézzétek ahogy minden pillanatát élvezi !!

Egyem is meg a drága kicsi kolumbiai szívét !

Sok jelenete jött ki idén egyébként a gonzónál, de remekelt az édes Angelo Godshack-nél is a páros jelenetekben. Vinna Reed-el pld, ahol totálra begerjedve magyarázott, ordítva, hogy minden egyes lyukába jusson fasz és még a kezei ügyébe is tegyenek !

Imádom ahogy baszatja magát és semmi nem elég neki ! Szinte egyébként bárkivel szerepel ellopja előle a show-t őrá lehet csak figyelni olyan kibaszott szenvedéllyel csinál mindent !!

Volt ezer éve egy Privát Szex jelenet, amiben volt egy bekattant csajszi, aki egy szilveszteri orgia során magyarázta a faszijának a szitut. Hogy “Mi van? Miért nem áll a faszod? Basszál már keményebben, mi van veled ?” Élvezet nézni a DAP jeleneteit is, mert mikor a fenéklyukán át megérintik a G pontját önkéntelenül is spriccel a drága pinája, amin nagyon sokszor még ő maga is meglepődik.

És persze a hármas behatolásra is mindkét módon képes a csaj, azaz két fasz ide vagy oda a harmadik pedig a másik lyukba nem gond neki ez is az is.

És akkor végül a kihagyhatatlan pisi téma. Idén (illetve tavaly) ez volt a legnagyobb Hype, én is kezdtem egyébként megszeretni a dolgot karácsonykor ki is próbáltunk több dolgot is a barátnőmmel is, de erről majd egy másik posztban. Nagyon szeretem azt is, amikor a csajok utálják, de sokkal jobban szeretem, amikor habzsolva imádják a dolgot és persze hogy Veronica az utóbbiak közé tartozik.

Mutatok két videót ezzel kapcsolatban, hogy ti is meg legyetek győzve :

A decemberi jelenete valami egészen brutálisan jó lett, szerintem négyszer kivertem már rá. Ahogy a végén a fenekébe pisilnek ő pedig egy nagy tálba fingja, majd megfürdőzik benne, miután lefetyelt belőle. Mindezt olyan élvezettel, hogy az valami csoda !

Látnotok kell videóban is :

Számomra továbbra is nem csak Dél-Amerika, de a világ egyik legjobb pornósa és a legjobb csaja is Veronica, imádom minden mozdulatát és minden jelenetét, ez a fehér hosszú haj pedig kurva jó neki, remélem 2024 is hasonlóan aktív lesz neki mint a tavalyi volt !

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Veronica Leal 2023: továbbra is ő a világon a legjobb dél amerikai pornós, aki mindent bevállal.