Loading
Anál   /   Hardcore   /   Video of the day

Rettenetesen jól baszható segge van ennek az amatőr PornHub modellnek.

2023.12.20.Curt

Eredetileg nem is ezzel a videójával találkoztam, ami miatt írom ezt az egész posztot, hanem egy másikkal, amiben egy mérő pohárkába fogadja a faszija 2 deci pisijét, amit mind egy szálig élvezettel elfogyaszt !

De aztán átnéztem a többi videóit a csajnak és ezt találtam. Szerintem a Legal modellek között is alig van olyan aki ilyen szexi rugalmas picsával rendelkezik:

De egyébként szívesen nyal férfi feneket is, és egyéb dolgokat is. Itt a profilja a csajnak.

Ez pedig a már említett pisi ivós jelenet :

Egyébként két szánalmas dolgot utálok a pornóban (illetve nagyon sokat, de most csak erről a csajról ez a kettő jutott eszembe), az egyik amikor “Daddy”-nek hívják a faszijukat. Ki a kurva anyám izgul arra, hogy apukának hívják bazdmeg ???? Én akinek nemsokára 18 éves lesz a lánya; kurvára, de kibaszottul KURVÁRA nem akarom ezt hallani és le is lohadok, mint Krúbi, mikor kinyalt egy cigánylányt.

A másik dolog, amikor Mesternek szólítják a faszit, mert ő kemény ám nagyon és alázza a csajt. Nem akarok senkit megbántani, mert én is eléggé kattos vagyok és lehet hogy amíg nekem feláll egy jócsaj talpaira a fasz, arra meg sem moccan, hogy “a mesterem, a vastag faszát beveri nekem” címet adok egy videónak. “My dom fucks my ass with his fat cock” a fentebbi jelenetnek is a címe, ami kicsit von le az értékéből …

Jja és akkor a mostoha tesó mostoha anya dologra már ne is térjek ki …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Rettenetesen jól baszható segge van ennek az amatőr PornHub modellnek.