Loading
Anál   /   Hardcore   /   Hírek

“Ezek a mai fiatalok”: az egyik legnépszerűbb streamer: Morgpie egy elég jó baszható csöcsös csaj.

2023.12.14.Curt

Próbálok empatikus lenni és beleképzelni magam a mostani fiatalok lelkébe, akik szeretnek játszani, és még arra is képesek, hogy olyan “közvetítéseket” nézzenek, amin mások játszanak. Gondolom az izgatja őket, hogy a csaj, aki éppen Fortnite-ban olyan gyorsan épít, hogy szemmel követni is nehéz, még bikiniben is van.

A Twitch mostantól engedélyezi a “művész meztelenséget”, azaz ha éppen nyomod a COD-ot és mindezt félmeztelen tennéd meg, egy felfújható gumi medencében, amiben piros zselé van, megteheted mert, az művészi. Olvastam a hírt, amiben szerepel egy csaj, gondoltam rá is keresek, és kiderült hogy eléggé keményen pornózik is a csaj, persze csak OF-en és társain a saját céljára, de a PornHub csatornája nem is olyan rossz.

Maga a neve is állítólag egy általa híressé vált jelenet, mégpedig az, amikor vered a faszt, aztán mikor jön a geci torokra veszed és így szopod a faszt, a spermát azonnal a gyomrodba juttatva. Egész jól hangzik nem ? Itt egy videó erről, ahogy csinálja. A csajnak jól megy a Pornhubja is, 32. a modellek toplistáján.

Majdnem egészen biztos vagyok benne, hogy a csöcsök szilikonosak, mert nézzétek csak a változást :

Vagy csak ilyen szép nagyra fejlődött neki 24 éves korára ?

Ha éppen nem varratják szarrá magukat, akkor színes a hajuk, vagy piercingjük van. Ennek a csajnak éppen kicsiszolt vámpír fogai vannak, amiket még nem nagyon láttam, de hát, öreg vagyok én már ehhez …

Elég jókat basznak a barátjával, ez az egymással szemben állós póz pld. kibaszottul izgató és menő (itt még kis cickói vannak)

Egyébként ha már érdekes pózok, akkor itt van még ez is, amikor ő kúratja meg magát egy eléggé férfias pózban.

A kedvencem viszont a konyhás jelenet, amiben csak simán kúrnak egyet sok pózban. Ez annyira jü, hogy még a térdzoknit is elnézem neki.

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    “Ezek a mai fiatalok”: az egyik legnépszerűbb streamer: Morgpie egy elég jó baszható csöcsös csaj.