Loading
Anál   /   Hardcore

Audrey Hollander nem szépen öregedett …

2023.12.12.Curt

Totál ledöbbentem ezen a jelentén a csajnak, aki az egyik legismertebb vörös hajú pornós volt talán az egész világon … Ha mutatok róla fiatalkori képet egészen biztosan be fog ugrani nektek is. Szerintem ha nem írják oda én fel sem ismertem volna, hogy ő az !

2006-ban még az AVN-en az éve legjobbjának is megválasztották és szerintem ha régóta benne vagytok ti is a bizniszben, akkor volt olyan jelenete, amire ti is kivertétek. 538 jelenete volt hivatalosan a néninek, aki többször is visszavonult, most viszont talán újra elkezd majd forgatni 44 évesen ?

20 évig volt a pornóban 2002-től elég sok mindenen átmehetett a csaj. Voltak elég klassz kemény baszásai, a Kink-en például ez a gangbang.

Itt a beígért kép before-after:

Hogy is mondjam csak …. a 20 év hardcore pornó azért hagyott némi nyomot a csajon. Viszont az nagyon üdvözölendő, hogy nem tért a szilikonos picsák útjára és még a melleit sem csináltatta meg !! Ez szerintem kibaszott ritka azok között a nők között, akik ilyen sokáig voltak a bizniszben és ennyire sokat forgattak (és persze ennyire sok pénzt is kerestek)

A Legalporno égisze alatt jött ki Audrey új jelenete, amiben Cherry Kiss van a segítségére.

Egyébként meg nem lett egy rossz jelenet, a csajban bírom, hogy tudja mi a jó neki és belemozog a faszokba és kúratja magát kőkeményen. A benga néger ront az összképen a szokásos plöttyedék farkával, ami akkor is görbül, mikor már nem hinnéd.

Meg fogom nézni ha a saját prágai stúdióban is forgatni fog a Milf néni.

A végére mutatok egy videót is a jelenetből:

Ti szerettétek őt? Bejön nektek így is ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Audrey Hollander nem szépen öregedett …