Loading
Anál   /   Extrém   /   Hardcore   /   Hírek

Végig lehet bekkelni egy pornós karriert ? Niki és Sofa csak elviselik a baszást és soha nem élvezik.

2023.12.05.Curt

A két legnépszerűbb modell szerintem most az oldalon Nikole Murkovski és Sofa Weber, akik kibaszottul jól néznek ki, de azt merész dolog lenne állítani, hogy imádják a szexet, ugyanis minden jelenetet csak átvészelnek és még a gecitől is prüszkölnek, undorodnak, a pisizésről meg már nem is beszélek. De lehet, hogy ez a szexepiljük és ezért veszik meg olyan sokan a videóikat ? Az alábbi posztban ebben járok utána.

Szerintem igen a válasz. Simán végig lehet, és nincs is ezzel semmi gond. Ezerszer szívesebben nézem őket, mint valami kiégett dagadt nőt, akinek viszont befér 6 férfi ököl és még két Thanos is meg tudná öklözni ha akarná, akkor sem okozna gondot neki. Ezeknek a nőknek minden pillanata egy megjátszás és nekem meg a leg kiábrándítóbb dolog egy jelenetben az, ha valaki pózol és megjátssza magát.

Lehet ezeket a csajokat csúfolni és szidni őket, hogy milyen bénák már, azt meg kell hagyni, hogy olyan picsájuk van amit ha a mesterséges intelligenciával hoznánk létre, mint tökéletesen baszható tini fenéklyuk, akkor egy ilyen generálna le. Sofa Weber legnépszerűbb jelenetei amit a “tesójával” forgat, aki ugyancsak csodás nő és sokkal bevállalósabb mint ő (Sasha Paige), Niki pedig még csak pár hónapja aktív, de hamarosan szerintem utol fogja érni a barátnőjét és persze van már közös jelenetük is és egy négy fős orgia is, amiről már Simon írt nem túl pozitív kritikát.

A közös jelenetük elejét inkább hagyjuk is, főleg, hogy felcsatolható műfasszal kell Nikinek bohóckodnia, amitől nem sok minden van, amit jobban utálok. Aztán szerencsére jönnek a srácok, akiknek nem csak felcsatolható van, hanem igazi. Azt majdnem elfelejtettem írni, hogy van egy jó rész, amikor Niki szájba pisili Sasha-t egy felfújható medencében (ami később még szerepet kap)

Nézzétek a kezdést, ahogy Sofának túl mélyre tolják a faszt és el is kell rántani a kamerát mert éppen ütni vágni kezdi a srácot felháborodva, hogy mégis hogy képzeli ezt. Aztán Niki lepődik meg, hogy rácsapnak a fenekére …

Egészen elképesztő ezt 2023-ban leírnom, de most veszem csak észre, hogy a barna hajú csaj, még csak a faszt sem hajlandó bekapni, szorítja a száját össze keményen. Hallottatok már ilyet ? Elképesztő …

A segge az viszont továbbra is tökély és kegyetlenül baszható :

Látszik, hogy Sasha sokkal több szettet csinált már, legalább háromszor annyit így tudja legalább, hogy mire számíthat. Innentől a szánalmasság következik, ami a szenvedélyt illeti, ha pontoznám a jelenetet, akkor max 10%-ot adnék rá ilyen téren. DAP-ozzák a csajokat, és még pisit is kapnak, de amint a képek is visszaadják a hangulatot, nem nagyon örülnek egyiknek sem.

Kutattam mind a két csajról olyan jelenetet, ahol legalább a puncijukat megkúrják, de nem találtam. Illetve Sofa-ról igen, de élvezetnek nyoma sincs :

Két bónusz klippel búcsúzom, amiben megláthatjátok, hogy fogadják a gecit a lányok. Mit mondjak ? Hát nem egy Veronica Leal, vagy Brittany Bardot módra az biztos :

Ti bírjátok a két csajt ?

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Végig lehet bekkelni egy pornós karriert ? Niki és Sofa csak elviselik a baszást és soha nem élvezik.