Loading

Előzetesnek még nem örültem ennyire. Elindult a PerverseFamily 4. évada.

2023.11.30.Curt

Nagy kedvencem volt a perverz cseh őrült család háza, ahol olyan dolgok történtek, amiket még a legbetegebb fantáziánkban sem tudtunk elképzelni, de pont ezért imádtuk. Olyan volt nekem mint a Shameless sorozat, kivéve annak az utolsó évadát. Annak idején azt hittem, hogy vége is az egésznek, meg is írtam ezt egy posztban, de ma reggel Simon kolléga hívta fel a figyelmemet, hogy kijött az új évad, ami betegebb mint az eddigi összes együtt véve !!

Brittany Bardot (mert hogy ő a főszereplő családanya) miután felrobbantotta a házat, útnak indulnak, mert nyertek a lottón ugyanis és vonatra szállnak, aztán a trailer szerint egészen a fehér ház elnöki székéig jutnak.

De nézzük meg inkább a kibaszott profin összevágott előzetest kockákra szedve is.

Mindenki megkapja azt, amire vágyik, Brittany a pénzt, az apuka Damien a csöcsös csajokat, a papa egy digitális nőt, Anna egy magángépen billogozza meg a saját combját egy forró vassal (!!!), a fiuk pedig hat kikötözött nő előtt csattint egyet az ostorral.

Ezt a kikötözött csajos dolgot már csinálták a csehek és én akkor is kibaszottul bírtam, de ott még az volt a csavar, hogy a csajok fejei is rejtve voltak és csak a pinájuk meg a lábuk volt ki. Ezek után úgy kell kikockáznunk a másodpercenként megvágott felvételt, mintha egy Marvel film lenne és el kellene lesünk az apró utalásokat.

A legdurvább szerintem a tömegjelenet, amiket félig digitálisan csináltak ugyan meg, de azért mégicsak kellett legalább 60-70 statiszta is hozzá, akik sok esetben full pucéran szerepelnek benne. Eskü ha Magyarországon forgatták volna elmentem volna az tuti, még fizettem is volna érte, csak ott lehessek.

Elég sok pénzt beletoltak ebbe, és simán van olyan minőségű minden, mint a legnagyobb amcsi stúdióknál (Vixen, Deeper, Tushy) forgatott filmek. Csak itt éppen egy koncert felvételen egymás szájába pisilnek a lányok, vagy éppen Anna deVille hány egy tálkába, ami tele van dollárokkal.

A kis kedvencetek is megjelenik a trailerben; a magángépes jelenetben itt egy fentebbi képkockán láthatjátok Rebel Rhydert, hogy aztán ez történjen vele:

Persze a család sok kalandot átél majd, amíg odaérnek Amerikába, utaznak vonaton, kisbusszal és magán repülővel is,de engem továbbra is a szabadtéri tömeg jelenetek vonzanak idegenekkel a háttérben. Milyen már, hogy éppen Brittany nyomja ki a végbelét a háttérben meg 70-en tapsolnak egy színpad előtt.

Még azt mondjátok meg nekem, hogy ez a mega farkú kopasz tag az valódi ugyan, vagy mi a fasz ?

Nagyon minőségi cucc lesz ez. Olyan történettel, ami látványos érdekes és kellően beteg is. Komolyan gondolkoztam az előfizetésen is, de azért havi 12ezret nem ér meg, szóval levadászom majd valahonnan a részeket és egy részletes kritikát írok róla.

Meg kell említenem megint csak azt a kibaszottul nagy kihagyott ziccert, amikor a csehek levadászták előlünk Európa pornó fővárosának címét, pedig egy időben mi voltunk az uralkodók, még talán világ szinten is, de Európában mindenképp. Ez amíg élek bosszantani fog, mert ugyanez történhetne nálunk is, ugyanúgy vannak nálunk is pornó rajongók, és a lányaink meg még szebbek mint a cseheknek, de hát Kovi mester volt az utolsó mohikán, aztán kihalt lett minden …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Előzetesnek még nem örültem ennyire. Elindult a PerverseFamily 4. évada.