Loading
Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Eliza Ibarra nem tud hibázni: képes még egy néger fasszal is jó jelenetet csinálni.

2023.11.29.Curt

Van ez az elméletem, hogy egy négeres jelenetben a csajnak kell igazán jónak lenni, mert a tag csak odaáll és azt mondja, hogy itt a nagy farkam és kész. Ezzel kezdjél valamit béjbe, a nagy farkammal. Mondtam már, hogy nagy a farkam ? Vannak azért olyan csajok akik rajongva szopják és használják ki az alkarnyi nagy faszokat és a címben említett bomba csaj is közéjük tartozik.

Egyébként is imádom a nőt, mert úgy tud kúrni, ahogy kúrni kell és mellette még brutálisan csodálatosan tökéletes a teste is. Itt írtam már róla a blogon. Most a Deeper.com oldalon szerepelt, ahol sokszor nők a rendezők, így megláthatjuk mire vágyik egy nő, vagy éppen mi az amiről úgy gondolja, hogy mi vágyunk rá. Vagy csak simán basznak egyet az is lehet mindenféle utasítás nélkül ? Meg hagyhatjuk magunkat ebben a kényszer képzetben is.Szóval jó kis jelenet lesz ez és még anál sincs benne, viszont egy kis lábfétis azért igen, már úgyis régen traktáltalak titeket ezzel 🙂

Már a jelenet elejétől ő irányít, először szemből ül rá a néger faszi arcára, majd 69-ben is megteszi ezt a csaj. Előveszi a tényleg méretes faszt és eszméletlenül profin szopja azt. Közben a fenekét rázogatja a szerencsés faszi arca előtt.

A melleinél található varrás nyugi nem a cickóin van, hanem ilyen a fehérnemű, nem egy ronda szilikon varrás az, pedig eleinte én is azt hittem! Jön egy kis lábujj játék, majd kaphatna a tag egy footjob-ot is de ahhoz bizony merev fasz kell, nem egy ilyen ide-oda plittyegő. A látvány viszont kikészítő ahogy a csaj használja a testét …

Videó:

Totálisan meztelenre vetkőzik, majd lovagol egy kicsit a nagy faszban, aztán hagyja magát a négernek. Egyedül a nyöszörgését nem bírom annyira, azt talán kicsit túltolja (nagyon), de minden más tökély benne. A bemozgása a faszba és a krézi tekintete meg főleg. Amikor kicsit a tagnak kéne keményen basznia akkor soha nem sikerül annyira keményen, amennyire elvárnánk mi is és drukkolunk, hogy Elizának jó legyen, de soha nem éri el azt a pontot.

Mondjuk mikor doggy-ban kéne kúrnia keményen. De nem megy, pedig Eliza próbálja a csiklóját is izgatni közben. Hol pózváltás, hol szopatás, hol csak simán lassan csinálja a néger … A legvégén már a csaj hagyja is had’ élje ki magát és élvezzen a lábikójára, amit ő aztán lenyalogat onnan.

Videó:

Itt egyébként a teljes jelenetet megnézhetitek, de torrenten is megvan persze sokkal jobb minőségben. Arra keressetek, hogy : „Eliza Ibarra her patience deeper”

Összegzés:
Kétség kívül látványos jelenet, egy isteni nővel és kár hogy a faszi nem bassza meg még jobban, mindíg csak olyan 75-80%-on tartja a tempót. Pedig megérdemelné a kis odaadó Eliza.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
90
Geci, fétis
90
A ti értékelésetek7 Votes
77
93
1 People voted this article. 1 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Eliza Ibarra nem tud hibázni: képes még egy néger fasszal is jó jelenetet csinálni.