Loading
Anál   /   Hardcore   /   Jelenetek   /   Kritika

Ötfelvonásos anális bemutatkozás – Influence: Vanna Bardot (1.rész)

2023.11.28.Simon Lukapop

Nagy kedvencem az amerikai csajszi, mert gyönyörű és érzéki, mégis fél évtizedes pályafutása során, a több száz leforgatott jelenetéből egy se tetszett igazán. Így mikor megláttam, hogy a TUSHY, BLACKED és SLAYED kollaborációjában végre anál jeleneteket is bevállal, rögtön izgalomba jöttem, hogy hátha most lesz, ami tetszik. Nézzünk is rá!

Kezdjük azzal, hogy az egész cucc nagyon, de nagyon minőségi. Készítettek egy Hollywood minőségű pazar intrót, írtak egy saját betétdalt, vannak fasza drónfelvételek, trükkös vágások, effektek, stb. Tényleg mindent beleraktak, amivel a szimpla, mezei pornó fölé lehet emelkedni és baromira jól áll neki. Íme az intró:

Történetünk is van (amit a szexi Kayden Kross vetett papírra), ám csak nagy vonalakban vázolom, mert mégis csak egy pornóblog vagyunk, nem a Hollywood Hírügynökség. 🙂

Vanna a saját szexklubját akarja felfutatni, hogy az elit közönség járjon unga-bungázni a söpredék helyett. Ehhez jól jön egy boxoló influenszer segítsége (Maximo Garcia alakításában), és ehhez főhősnőnknek is oda kell tartani a hátsóját.

Szépen épített erotikus kezdés van. Izgatóan smárolnak és vetkőztetik egymást, majd állva izgatják egymás genitáliáit. Vanna szemében tényleg ott a szenvedély, amit vagy a partnere váltott ki, vagy csak jól játssza a szerepét. Igazából lényegtelen, mert már alá is vágják a dákót, egyelőre csak punciba. Maximo jól adja neki, meg is érdemli, hogy szájjal is kényeztessék a kéjrúdját. Ezt Vanna készségesen teljesíti is. A kedvességet Maximo is viszonozza, így mélyen belenyal a napozáskor fehéren maradt punciba, amit utána jól meg is hág.

Ám a meggyőzéshez anális szex kell, így pár csók után rögtön rá is ül főhősnőnk a falloszra. Az első behatolás mindig a legszebb, úgyhogy nézzük meg együtt.

Tisztességgel lovagol és úgy tűnik élvezi is. A záróizom jól láthatóan szorít, de annyi síkosító van a hancúrlécen, hogy egy ütemesebb kúrásba is belemennek. A vége egy rózsás gape. Innentől Ms. Bardot már nem tekinthető análszűznek.

Leszopkodja a segges faszt, majd fordítva is beleül. Tövig jár benne kolbász, miközben megcsodálhatjuk a nedves punciját és maroknyi melleit is. A faszi tényleg nem kíméli a lukat, amortizálja rendesen. Vanna annyira élvezi az anált, hogy nem is értem miért várt vele ennyit.

Több pózban is űzik az ipart, de egyikük keze mindig a csikló dörzsölésén ügyködik. Mondjuk így adja a teljes élményt a csajoknak hátsódöngetés közben. S jó látni, hogy mikor Maximo csipője elfárad a mozgásban, Vanna átveszi az ütemet és veszettül tolja rá a seggét a merev faszra.

Maximo egy rövid ideig állva is faszra húzza, de nem bírja már szuflával, így mégis inkább hanyatt dönti. Ez se rossz választás remek gapek produkálásához. Sőt, egy kezdő análrózsa is villan. Nagy potenciálokat érzek a csajban (és itt nem csak potens farkakra gondolok).

A Happy End minden cseppje szájba landol, hogy aztán kéjes játék mellett elmismásoljuk a lenyelését. Kár érte, de minden színésznőnek vannak gyenge pontjai. Örüljünk az análnak, ami jól sikerült.

A 2. résszel folytatjuk. 😉

Összegzés:
Nagyon imádtam ezt a jelenetet, szerintem remek anális debütálás. Megvolt a hangulata és nem megúszásra ment ki a játék, hanem rendesen seggbe rakták a gyönyörű Vanna Bardot. Magasra tették a lécet, én várom a folytatást.
Szereplő csaj
100
Szenvedély, baszás
100
Fenéklyuk, gape
90
A ti értékelésetek9 Votes
83
97
0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Ötfelvonásos anális bemutatkozás – Influence: Vanna Bardot (1.rész)