Loading
Magyarok   /   Softcore

Kamaszkorunk legszebb mellei: Görög Zita

2023.11.28.Curt

Nem akarok celeb oldallá válni, de gondoltam csinálok egy képes posztot Zitáról is, hátha van olyan, hozzám hasonló aki annak idején simán kiverte (sőt én emlékszem nem is csak ki, hanem RÁ is vertem a 2004-es Playboyban a melleire – mármint az újságra.)

Talán azért kapcsolódok a csajhoz, mert alig a környékemen nőtt fel (én Egerben, ő pedig Nógrádban, pontosabban Nagybátonyban mint Lumper) és még majdnem napra is pontosan egyidősek is vagyunk. Aki most tini, annak elképzelhetetlen volt már az a korszak, amikor modemes nettel pornóztunk és szex újságokra vertük ki, nem HD jelenetekre. Akkoriban először külföldről behozott ÖKM magazinok árusításával, majd pornó CD/DVD árusítással annyi lóvét kerestem, ami mai fejjel kb 3 millió forintnak felel meg. Régi szép idők …

Pont ma reggel hallgattam meg Zitával egy podcastet, amivel meglepően értelmesen beszél és mesél sok érdekes dologról, ez adta az ötletet, hogy emlékezzünk meg ezekről a mellekről! A csaj 44 éves, és kibaszottul szép mind a mai napig. Nem hiszem, hogy bármit is szilikonoztatott volna magán. Próbálkozott a színészkedéssel is, de azt inkább hagyjuk. Amik felmaradtak róla azok persze csakis a meztelenkedései a filmekből. Ő tényleg modell volt és nem úgy mint Voksán Virág és társai, és nekem nagyon tetszik a Milf Görög Zita is. Nektek?

A legszebb képei:

Az Instája egyébként eléggé feledhető, tele termékelhelyezéssel pld. amint JAR mosogatót reklámoz szegény …

0 People voted this article. 0 Upvotes - 0 Downvotes.
svg

Mit gondolsz?

Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is, ne félj, kommentelj.

svg Fel

Quick Navigation

  • 1 svg

    Kamaszkorunk legszebb mellei: Görög Zita